Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа ќе напраат дека Мајкл уствари не е починат туку поради проблеми со законот му ја лажирале смртта :D

Сеа ќе напраат дека Мајкл уствари не е починат туку поради проблеми со законот му ја лажирале смртта :D
Секако ќе биде некое глупо објаснување, можеби подобро и да нема објаснување, само да си е жив.

Не сумљам во Холивуд за смислување изговори, али мислам дека серијата си го извај максимумот.
Првата сезона беше килер, останатите некако се шлепаја особено последната, ама сега нова сезона мислам ќе биди премногу.
Али ајде можи ќе напрај авторо некоја зараза пак.

Или дека всушност имал брат близнак, за кој ни он не знаел...TU VERDADERA MADRE SOY YO!

Најдобрата филмска екипа се враќа наскоро!
За жал наскоро не изгледа. Или на крај од 2016,Ноември,Декември или 2017.

Наводно Сара ќе има нов сопруг,па Мајкл ќе се појави и така натаму,ваљда и ново бегство ќе има... да не шпекулирам пред 2 дена прочитав некаде изгуглав...

За жал наскоро не изгледа. Или на крај од 2016,Ноември,Декември или 2017.

Наводно Сара ќе има нов сопруг,па Мајкл ќе се појави и така натаму,ваљда и ново бегство ќе има... да не шпекулирам пред 2 дена прочитав некаде изгуглав...
Сега ќе чекаме скоро цела година за потоа да ја изгледаме новата сезона за еден ден :(

Ќе го има и него. Официјално е потврдено од твитерот на ПБ. Ќе почнат да снимат во април, а ќе се прикажува во сезона 2016/17. Според тоа, би требало да се емитува или од септември, или јануари.

На времето кога другар ми даде папка со еден куп CD-а, му викав, мани ми се бе, кој гледа серии на компјутер. Кретен.
Ми вика, а бе изгледај ги само првите 2-3 епизоди. Е, откако ги изгледав првите 2-3, немаше застанување. Мислам дека за 10 дена ги изгледав 3-те сезони.
Само се надевам дека и Вилиам Финчер ке го вратат, зашто со Т-Бег беа убедливо најдобрите глумци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom