Prison Break

serious

If you need me, whistle
Член од
6 февруари 2009
Мислења
147
Поени од реакции
10
нека ми пише некој по пп на кој канал ги даваат овие епизоди, сакам да ги гледам

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Офтопик: Колку се плаќа поштарина за од USA да ми ја пратат?
Тоа незнам, најдобро ќе е на пошта да си прашаш.

Незнам дали ќе ти е ќејф да ја носиш, али можеш ваква маица и кај нас да си направиш, што сакаш, како сакаш да пишува. Башка многу ефтино ќе поминеш. Ако незнаеш каде, јас можам да те упатам.
Како мислши кеjф? :S
И верувај дека не е исто да напрајш во некое студио за реклама и да си ја купиш од овластена продавница.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
нека ми пише некој по пп на кој канал ги даваат овие епизоди, сакам да ги гледам
На Сител при крај е прва сезона, на FOX незнам до каде е ама некаде до средина е.

Јас би ти препорачал да си ги симнеш и на раат да си ги изгледаш, зошто ваква легендарна серија не се пропушта.

Баш прееска ја загледав епизодава, и се потстив на времето кога по цел ден киснев пред телевизор. :tv:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Како мислши кеjф? :S
И верувај дека не е исто да напрајш во некое студио за реклама и да си ја купиш од овластена продавница.
На тоа и мислев. За квалитетот гарантирам дека е на максимално ниво, али ти самиот ќе знаеш дека не ти е оргинал.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.986
Да не знаете дали е можно снимање на нови епизоди односно на 5та сезона?
Нема теорија, остајте вие нет муабети серијава е завршена и тоа е тоа.

Него излегоа некои видеа ко трејлери за наводно 5та сезона а уствари во истите имаше сегменти од претходните сезони, фејк беа а бајаги паднаа на истите.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Нема теорија, остајте вие нет муабети серијава е завршена и тоа е тоа.

Него излегоа некои видеа ко трејлери за наводно 5та сезона а уствари во истите имаше сегменти од претходните сезони, фејк беа а бајаги паднаа на истите.
Па ваљда некој клинец седнал дома и напраил да изгледа ко трејлер,не е тешко да направиш таква работа,го пуштил на неколку души и ете ти вест :):)

Не ми се верува и мене да има 5 сезона,нема никаква теорија за тоа,се е кажано во 4-те сезони

ДР Кулен иштампај сам бе лесна работа е,само најди фирма за штампање маици,имаш една кај Руска амбасада,евтина е,а со квалитетна штампа :)

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
дали има некој преводи за СИТЕ сезони досеа?:) ако има пратете ФАЛА мн ОДНАПРЕД ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom