Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Ајде на мсн ќе ти објаснам:smir:Ај кажувај каде, што?
Офтопик: шо бидна со семинарската?
Ајде на мсн ќе ти објаснам:smir:Ај кажувај каде, што?
Офтопик: шо бидна со семинарската?
Тоа незнам, најдобро ќе е на пошта да си прашаш.Офтопик: Колку се плаќа поштарина за од USA да ми ја пратат?
Како мислши кеjф? :SНезнам дали ќе ти е ќејф да ја носиш, али можеш ваква маица и кај нас да си направиш, што сакаш, како сакаш да пишува. Башка многу ефтино ќе поминеш. Ако незнаеш каде, јас можам да те упатам.
На Сител при крај е прва сезона, на FOX незнам до каде е ама некаде до средина е.нека ми пише некој по пп на кој канал ги даваат овие епизоди, сакам да ги гледам
На тоа и мислев. За квалитетот гарантирам дека е на максимално ниво, али ти самиот ќе знаеш дека не ти е оргинал.Како мислши кеjф? :S
И верувај дека не е исто да напрајш во некое студио за реклама и да си ја купиш од овластена продавница.
Нема теорија, остајте вие нет муабети серијава е завршена и тоа е тоа.Да не знаете дали е можно снимање на нови епизоди односно на 5та сезона?
Па ваљда некој клинец седнал дома и напраил да изгледа ко трејлер,не е тешко да направиш таква работа,го пуштил на неколку души и ете ти вестНема теорија, остајте вие нет муабети серијава е завршена и тоа е тоа.
Него излегоа некои видеа ко трејлери за наводно 5та сезона а уствари во истите имаше сегменти од претходните сезони, фејк беа а бајаги паднаа на истите.
1ва и 2ра сезона ако може ПЛИЗ?
http://hr.podnapisi.net/gi ima nekoj prevodite na makedonski za Sezona 1 i 2?
blagodaram