Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Де ве молам ако знае некои од каде можам да ги симнам 3 и 4 сезона.Благодарам однапред :smir:

Ај види си на ПП...:smir:

Ги нема ли на торент? Ако има така нека ми ги прати некој

Од цела серија торенти сакаш или само од некоја епизода ???

Ај види си на ПП...:smir:

Од цела серија торенти сакаш или само од некоја епизода ???

Готово се снајдов, само може ли торрент од „Behind the walls„ и „The Road to Freedom„

Една работа не ми е јасна сега оти јас ги имам 1,2,3, и фајнал брејк како одат по ред дали е првен 4 сезона па после фајнал брејк за да знам дали да барам да ја симнувам првен 4 сезона или да ја гледам првен фајнал брејк

Една работа не ми е јасна сега оти јас ги имам 1,2,3, и фајнал брејк како одат по ред дали е првен 4 сезона па после фајнал брејк за да знам дали да барам да ја симнувам првен 4 сезона или да ја гледам првен фајнал брејк

Првен гледај ја 4та сезона, па после The Final Break зато шо во него не се мењават ништо, само дообјаснение се дават за се шо се деси во последната епизода од 4тата сезона.

30112009016brb.jpg

Маицата на мојот живот :)

Да не знаете дали е можно снимање на нови епизоди односно на 5та сезона?

Од кај може да ја купиме и ние и колку пари е?

Можно е, ама ако ние собериме пари и ја финансираме 5-та сезона. :smir:

Офтопик: Колку се плаќа поштарина за од USA да ми ја пратат?

Незнам дали ќе ти е ќејф да ја носиш, али можеш ваква маица и кај нас да си направиш, што сакаш, како сакаш да пишува. Башка многу ефтино ќе поминеш. Ако незнаеш каде, јас можам да те упатам.

Незнам дали ќе ти е ќејф да ја носиш, али можеш ваква маица и кај нас да си направиш, што сакаш, како сакаш да пишува. Башка многу ефтино ќе поминеш. Ако незнаеш каде, јас можам да те упатам.
Ај кажувај каде, што?
Офтопик: шо бидна со семинарската?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom