Prison Break

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Де ве молам ако знае некои од каде можам да ги симнам 3 и 4 сезона.Благодарам однапред :smir:
Ај види си на ПП...:smir:

Ги нема ли на торент? Ако има така нека ми ги прати некој
Од цела серија торенти сакаш или само од некоја епизода ???

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Ај види си на ПП...:smir:

Од цела серија торенти сакаш или само од некоја епизода ???
Готово се снајдов, само може ли торрент од „Behind the walls„ и „The Road to Freedom„

Член од
29 јули 2009
Мислења
4
Поени од реакции
1
Една работа не ми е јасна сега оти јас ги имам 1,2,3, и фајнал брејк како одат по ред дали е првен 4 сезона па после фајнал брејк за да знам дали да барам да ја симнувам првен 4 сезона или да ја гледам првен фајнал брејк

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Една работа не ми е јасна сега оти јас ги имам 1,2,3, и фајнал брејк како одат по ред дали е првен 4 сезона па после фајнал брејк за да знам дали да барам да ја симнувам првен 4 сезона или да ја гледам првен фајнал брејк
Првен гледај ја 4та сезона, па после The Final Break зато шо во него не се мењават ништо, само дообјаснение се дават за се шо се деси во последната епизода од 4тата сезона.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Да не знаете дали е можно снимање на нови епизоди односно на 5та сезона?

I

Intex

Гостин

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
I

Intex

Гостин

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Од кај може да ја купиме и ние и колку пари е?

Можно е, ама ако ние собериме пари и ја финансираме 5-та сезона. :smir:
Офтопик: Колку се плаќа поштарина за од USA да ми ја пратат?
Незнам дали ќе ти е ќејф да ја носиш, али можеш ваква маица и кај нас да си направиш, што сакаш, како сакаш да пишува. Башка многу ефтино ќе поминеш. Ако незнаеш каде, јас можам да те упатам.

I

Intex

Гостин
Незнам дали ќе ти е ќејф да ја носиш, али можеш ваква маица и кај нас да си направиш, што сакаш, како сакаш да пишува. Башка многу ефтино ќе поминеш. Ако незнаеш каде, јас можам да те упатам.
Ај кажувај каде, што?
Офтопик: шо бидна со семинарската?

Kajgana Shop

На врв Bottom