Prison Break

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.851
Поени од реакции
22.903
Ја гледав првата епизода на Сител и можам да кажам дека ќе биде интересно дружењето со ово сериски филм..

I

Intex

Гостин
Гледам дискутира за Фиш и новајлија. Таман им е адаптирано, не може да преведат како риба. Ќе изгледа многу глупо. Добро е преведено, само преводот многу им касни или им подранува. Со оглед на тоа што Сител го пренесуваат, не ни очекував повеќе.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.663
Поени од реакции
34.110
И не е толку лошо. Касни преводот некаде 1-2 секунди но на моменти.
Заборавив колку е интересна серијава. Уште поинтересно е да гледам како некој е инпресиониран од истата.

Само 2пати во неделата е малку, а и нема репризи преку дента.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
И не е толку лошо. Касни преводот некаде 1-2 секунди но на моменти.
Заборавив колку е интересна серијава. Уште поинтересно е да гледам како некој е инпресиониран од истата.

Само 2пати во неделата е малку, а и нема репризи преку дента.

и да има преку ноќта би било добро ќе ја начекам некако,
ама вака без репризи ептен грдо

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Почнав пак да го гледам :vozbud:
Ама батали сител, си ги имам сите на DVD...:smir:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
За некој што ја нема глеано како јас на пример не може да се издржи да чекам до недела.
На двд му е мајката ондак.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
За некој што ја нема глеано како јас на пример не може да се издржи да чекам до недела.
Да му ебам матер, вие сами си ги усерувате сериите.
И на Lost те копка да изглеаш 500 епизоди оддеднаш, али магијата на повеќето серии е што после одиш на форуми (не на овој, бидејќи овде ретко има вистински фанови кои и нешто сфатиле или пробуваат да копаат подлабоко и да даваат теории), дискутираш со луѓе, вадите теории, приметуваш предтоа неприметени работи по 2ро или 3то глеање...
Ние сме ти "шпанска серија" менталитет, да ни даат време и да можеме по 15 на ден да изглеаме.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.851
Поени од реакции
22.903
Почнав пак да го гледам :vozbud:
Ама батали сител, си ги имам сите на DVD...:smir:

Абе и јас ги имам сите сезони на компјутер ама никако да седнам и да ја гледам , па затоа слободен сум навечер и затоа на Сител си ја гледам..

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Не е тоа тоа, да чекаш скоро една недела до следната епизода.
Јас кога го гледав серијалот, во дента гледав по 5-6 епизоди :) И како дрога делува, сакаш само повеќе да гледаш.:vozbud:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Не е до менталитетот.. до нашите телевизии е.

Се бројат на прсти сериите кои се прикажани во целост..од According to Jim до Наруто и Покемон. Исклучок се шпанските серии нормално, мора некако пензионерите да се лажат.

И на Lost те копка да изглеаш 500 епизоди оддеднаш, али магијата на повеќето серии е што после одиш на форуми (не на овој, бидејќи овде ретко има вистински фанови кои и нешто сфатиле или пробуваат да копаат подлабоко и да даваат теории), дискутираш со луѓе, вадите теории, приметуваш предтоа неприметени работи по 2ро или 3то глеање...
Точно, али секогаш се дискутира за последна епизода или некои теории како би изгледала следната сезона, а не за втората епизода од првата сезона .. која патем е излезена 2004-05 година.

Муабетот ми е .. не можиш да дискутираш за нешто старо 3-4 години. Не во ова време.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Да му ебам матер, вие сами си ги усерувате сериите.
Ние сме ти "шпанска серија" менталитет, да ни даат време и да можеме по 15 на ден да изглеаме.
Вака како што викаш ти неможеме за дискутираме за сериите кои доагаат кај нас бидејки како редовно каснат 2-3 години мин.

На пример може да дискутираме сега за Flashforward и другите серии кои ги има моментално во US,но овде може да збориме за Анали и компанија...

Член од
17 септември 2009
Мислења
107
Поени од реакции
6
Се најавуваат репризи на првите две епизоди на Prison Break.

Kajgana Shop

На врв Bottom