Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Да се замарам да симнувам или не? Сериозно размислувам после низа критики што ги слушнав.

Да се замарам да симнувам или не? Сериозно размислувам после низа критики што ги слушнав.
Симнувај. Според мене интересна епизода посебно крајот:vozbud:

Хмм ок беше ама некако одвај чекам да заврши.

Ја изгледав и јас. Немаше никакви пресврти и ништо посебно возбудливо не се случи освен последната сцена. Ја чекаме наредната епизода.

Ајде некој да даде од овие евтините линкови шо би рекол пејо, од по 99мб ... немам рапидшер акаунт па да чекам помеѓу секој фајл по 15мин.

порано додека ги гледав епизодите ќе искоментирав нешто од типот: веќе видено, предвидливо, не е призн брејк, а денес едноставно се смејам.
Кој се клади со мене во 6 000 000 000 $ дека нема да го утепаат Линкон?!

Нека ја завршат веќе, симнувам атер шо гледав 3 ипол сезони, да не биди за џабе.

Без да се навреди некој ама мило ми е што ќе заврши серијава !
Сценарио без идеи , цела сезона го тупат околу сцила , и којзнае што глупост ќе смислат на крајот :toe:
Ајде , време е за хепи енд , сите заедно да си живеат среќно и весело до крајот на животите . Уште татко им да го оживеат ...

Јас се откажав.

Бар не ја гледам во prime-time,ќе прочитам овде дали ги бива или не.

Јбг,покрај House,Lost,The Office и Las Vegas,не планирам да се замарам повеќе со Prison Break и Heroes,и да ја завршат и не,сеисто.

Ако ја завршат ќе биде избрзано и не според планот (пазете,планот беше една сезона само),така да не сакам да го видам тој крај.
Ебате некреативните,нека прочитаат некој блог да им текне да направат бар нешто интересно,спиев и дремев на форум додека ги гледав последниве епизоди.

најновата епизода на Prison Break надгледана и од репризи дури и од репризата на супердадилка.:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom