Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Kakov gol za hettrick, vakva majstoria retko se glea
А кога на Меси му признаваат гол со рака, тоа е божја судбина бидејќи е ист со другиот Бог Марадона со кој заедно ќе бидат во алеата на боговите правејќи божји оргии и ќе го содомизираат Пеле.

Чклап уште еден хетрик, нека цркнат душманите

како стои листата на најдобри стрелци моментално ?? сигурно КР7 е прв ама чисто ме интересира онака ??

како стои листата на најдобри стрелци моментално ?? сигурно КР7 е прв ама чисто ме интересира онака ??
Роналдо 13
Нејмар 7
Бака 6

За натака да не бараш колку има роналдо, собери ги на нејмар и меси

Роналдо веќе има 13 гола, а толку немаат дадено сите напаѓачи на Интер заедно во последните три години. У пм, машина од човек, нема граници за него. Ако продужи у ваков ритам 100 гола ќе даде на крај на сезона. :D

Да ги собериш сите голој шо Марио Гомез ги има даено во кариерата и да ги одбериш трите НАЈЛЕСНИ, пак потешки ќе бидат од хетрико на КР денес

Да ги собериш сите голој шо Марио Гомез ги има даено во кариерата и да ги одбериш трите НАЈЛЕСНИ, пак потешки ќе бидат од хетрико на КР денес
И шо сакаш да кажеш со мислењево?

Роналдо машина e, треба да се признај
И не глумете сега Гомез, незнам шо глупости

И шо сакаш да кажеш со мислењево?
Не знае ни он, што го прашуеш. Важно е некако да се оцрни се што ќе напрае Роналдо. И од гол на гол со пета да даде гол, пак ќе најдат некоја маана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom