Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Германија колку ми е само глупо што не продолжуваат повеќе од 3 минути во второто полувреме... Ретко, многу ретко се дешава тоа, а од друга страна пак доста често се случува да има подолги прекини али овие не ебат жива сила, 3 минути е максимумот.

Не бе каков коцкарски аспект, општо ме нервира ова. Нон стоп си пратам Бундес Лига, али нервира тоа најискрено. Сеа лежеле цело второ полувреме ко умрени тие што водат и на крај 3 минути продолжение... :tapp:

Иначе Италија освен Рицоли нема друг добар судија, времиња беа тоа кога италијанските судии беа најдобри.

Еј не :icon_lol:

Баерн-Дортмунд 1-1 а ти ја чекаш гг3+ и он дава 2 минути и суди крај 15 секунди пред да истечат тие 2.

Нека се ебат у гз, нишо не научија од талијаниве.

Во последните 10 Германски утакмици што сум ги гледал, на 7-8 имало 2 минути судиско. Зборам за второ полувреме. И од коцкарски аспект не чини(пошо најчесто на голови ги бркаме), а и од фудбалски. Ај до некаде разбирам на меч кој што е 3-0, односно решен, па да дае 2 минути. Ама на неизвесниве...барем највозбудливиот период, да трае колку што треба, да не се ускратуе. А затоа во ЛШ, германски судија дава онолку колку што правилно треба да се даде. Секако за сево ова федерацијата на самата држава има заслуга, како им налагаат-така ќе прават.

Во последните 10 Германски утакмици што сум ги гледал, на 7-8 имало 2 минути судиско. Зборам за второ полувреме. И од коцкарски аспект не чини(пошо најчесто на голови ги бркаме), а и од фудбалски. Ај до некаде разбирам на меч кој што е 3-0, односно решен, па да дае 2 минути. Ама на неизвесниве...барем највозбудливиот период, да трае колку што треба, да не се ускратуе. А затоа во ЛШ, германски судија дава онолку колку што правилно треба да се даде. Секако за сево ова федерацијата на самата држава има заслуга, како им налагаат-така ќе прават.
Иначе дефинитивно без конкуренција во Англија даваат најпоќе продолжение
На полувреме мора 1 минута ако не и поќе, а на крајот минимум 3 минути генерално

Иначе дефинитивно без конкуренција во Англија даваат најпоќе продолжение
На полувреме мора 1 минута ако не и поќе, а на крајот минимум 3 минути генерално
И во Италија даваат големи продолженија.

Извинете вака што се мешам у муабетов за судиите али ме интересира дали Валдес најде клуб?
Слободен агент е, најмногу шпекулации има дека ќе потпише за Ливерпул.

Валверде ја доби наградата најдобар тренер за 2013/14
PremiosRamonCabo.jpg

пред да почне сезоната квотите за кој тренер прв ќе добие отказ беа:
entrenadordestSP.jpg

сега:
116801.jpg

Последно уредено:
Лани Валверде најдобар тренер, заслужено
Оваа година Билбао реално е катастрофа, после сезона како ланската се очекуваше да бидат подобри за да се борат на два фронта, Лигата и Лигата на Шампионите ама на почетокот на сезоната лоши резултати, ако продолжат вака можно е Валверде да добие отказ.

Нема шанси ова, 15 пати е правен муабетов веќе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom