Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.261
- Поени од реакции
- 31.786
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

чист пенал.
![]()
Ова ако не е пенал не знам што е. Требаше и директен црвен да му даде. Чист пенал.
Што плачете не ми е јасно....
Не е ни прв а ни последен пат да се досудиле вакви пенали и за Реал и за Барса. Шо се понашате ка прв пут да гледате Примера.
Плачите до утре ако сакате, судиите во Шпанија се тиња и не ми е чудно што се судат вакви пенали.
Ќор си ти или така ти одговара ? 3 минути продолжение имаше ,овие дадоа гол во продолжението и мораше уште една плус да остави , пеналот беше направен во последната шанса . Оди гледај тенис попросто е за тебе може ќе го сватиш спортот , од фудбалов врска немаш .Kako be cist? so bese toa extra time ili golden goal ! Kakvi navivaci takov tim! jbg
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:54 ---
More dete nemoze na 3min prodolzenie toj da dodade uste 5 ti razbiras ili glavata ti e kako ovoj na avat sto ti e ?
И Меси да го купат пак ќе победуваат со Судиите. Која Мизерија се.. Па да навијавум за таков тим , ...........

Реал МадридИ Меси да го купат пак ќе победуваат со Судиите. Која Мизерија се.. Па да навијавум за таков тим , ...........

Само нека не се радуе толку многу кога ќе даде гол од пенал, или гол од 2 метра пред празен гол, или па некој кога ќе му асистира за чист гол а да не му даде почит кон тој што му асистирал и супер е It's forum, dude!
Јас за ова зборувам веќе неколку години, ама кај и да е ќе се прелие чашата. Мило ми е што сè повеќе луѓе согледуваат што екипа е Мадрид и како победува.