Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Според судијата вториот гол на Реал бил во 88ма минута...шта речи? За ова се оди во затвор во нормална држава, заеби Ла Лига ќе ти поебе и здравје и се. Од викендов само Бундес и ЕПЛ.

5JQmFxW.jpg

Не го тупете , судиите во примера се по 2-3 класи подолу од судиите од премиер и бундес , вакви грешки имало а и ќе има , во случајот беше во полза на Реал што не ни одговара , али далеку е од клучно нешто што може да одлучи за титулата.

Зборот ми беше за Роналдо ... во последно време ептен ми се допаѓа неговото понашање на теренот , некако како да ги заборавил арогантните испади. Знае дека целиот тим е на негов грб и ако се бара зимање на одговорност свесен е дека тој е првиот избор , но не се понаша како некоја ѕвезда во тимот во стилот на "ако не сум јас вие сте нула". Плус гледав еден документарец за него пред 2-3 дена , ако понашањето и во приватниот живот му е како во емисијата , сепак станува збор за едно супер човече што заслужило да се наоѓа на местото каде што е. Дури по некоја случајност ако решат да не му ја дадат на Меси златната топка годинава , дефинитивно Роналдо би ми бил втор избор и ќе ми биде мило да ја освои. :)

Нече судија поштеног човека...

чист пенал.

Kako be cist? so bese toa extra time ili golden goal ! Kakvi navivaci takov tim! jbg
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:54 ---
1380142519_extras_noticia_foton_7_1.jpg

Ова ако не е пенал не знам што е. Требаше и директен црвен да му даде. Чист пенал.

More dete nemoze na 3min prodolzenie toj da dodade uste 5 ti razbiras ili glavata ti e kako ovoj na avat sto ti e ?

Што плачете не ми е јасно....
Не е ни прв а ни последен пат да се досудиле вакви пенали и за Реал и за Барса. Шо се понашате ка прв пут да гледате Примера.

Плачите до утре ако сакате, судиите во Шпанија се тиња и не ми е чудно што се судат вакви пенали.

It's forum, dude!

Јас за ова зборувам веќе неколку години, ама кај и да е ќе се прелие чашата. Мило ми е што сè повеќе луѓе согледуваат што екипа е Мадрид и како победува.

Kako be cist? so bese toa extra time ili golden goal ! Kakvi navivaci takov tim! jbg
--- надополнето: 26 септември 2013 во 04:54 ---

More dete nemoze na 3min prodolzenie toj da dodade uste 5 ti razbiras ili glavata ti e kako ovoj na avat sto ti e ?
Ќор си ти или така ти одговара ? 3 минути продолжение имаше ,овие дадоа гол во продолжението и мораше уште една плус да остави , пеналот беше направен во последната шанса . Оди гледај тенис попросто е за тебе може ќе го сватиш спортот , од фудбалов врска немаш .

Реал Мадрид :pos: И Меси да го купат пак ќе победуваат со Судиите. Која Мизерија се.. Па да навијавум за таков тим , ...........

Најако ќе биде кога друг тим ќе победи на таков начин Би требало да ги пратме поставто на Навивачто на Судијата Реал Мадрид.
Комедија на Canal+LaLiga.:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Како прво не ни требало да биде изведен корнерот. Милион пати сме виделе како не дозволувале судиите одкако поминало регуларното време. Ова не е прв пат знам но мора да се санкционира судијата овој пат. Досеа ја никоаш не сум чул да бил казнет некој судија кој им помагал на белите

Реал Мадрид :pos: И Меси да го купат пак ќе победуваат со Судиите. Која Мизерија се.. Па да навијавум за таков тим , ...........

Ме насмеа коментаров :D

Стварно е лошо да навиваш за екипа што добива помош од судиите :D

Не, реално гледано не треба вината да ја се става на Реал или Барселона или некој тим. Ако управата од Ла Лига биде објективна, таа ќе ги казни судиите а тоа ќе биде предупредување за останатите судии да пазат што свират. Можеби намерно се форсираа јаките тимови за да има неизвесност до крај, повеќе гледаност и нормално профит. Вака ако уште од старт Реал заостанува +4, плус викендов игра со Атлетико +7, тогаш нема да биде убава работа за Лигата :D

И се согласуем дека Роналдо ептен созреал. Дури сега може колку толку да го гледам кога игра, порано не можев да го смислим :D Само нека не се радуе толку многу кога ќе даде гол од пенал, или гол од 2 метра пред празен гол, или па некој кога ќе му асистира за чист гол а да не му даде почит кон тој што му асистирал и супер е (y)

It's forum, dude!

Јас за ова зборувам веќе неколку години, ама кај и да е ќе се прелие чашата. Мило ми е што сè повеќе луѓе согледуваат што екипа е Мадрид и како победува.

Е како победува бе другар? Кога последен пат вака победил? Реал беше во улогата на Елче 2 сезони по ред заради „пријателите“ на Виљар, али сеа замина Мурињо нема кој да јаде гомна за нас па ај ќе им свирнеме и нив нешто...

Сега прочитав, дека залижаниов судел Барса-Севиља оваа сезона, кога поништи чисти гол на Севиља.

За награда очекувам, да го суди Ел Мадрилењо во сабота. Па нема смисла Атлетико да победува на сите утакмици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom