Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

чист пенал.

Нити ова е пенал нити тоа горе е пенал.Но,добро , се дешаваат грешки ама овде не боде очи грешката туку кога е судена истата(90 минута одма после израмнување).Ватевр....важно Реал победи , а и подобро...барем ќе е неизвезно првенствово...

Го гледам видеово 2-3 пати и гледам дека овдека има пенал. Не ми е јасно зошто се бунат сите.

Дури од после сфатив дека Реал играле во сини дреосви :tapp:

Добро зошто сега Барса ви е тема, секогаш се случува ова кога ви судат прдеж во 16 за пенал и сл. Основна тактика за одбрана ви е ова, постираат навивачи на Милан, Валенсија се смеат не им се верува што гледаат а вие одма против Барса. Овој па постира и од ЛШ сосема друга ситуација, чоече сака да оправда нешто што не се оправдува. Навивам и јас за тимови ама не значи дека сум ебен дебил без сопствен разум. Гадна работа мајката.

Џабе ви се линкови од 2011-12, ајде постирајте и од фамозното полуфинале ЛШ 2010-11.
Виде цела Шпанија и цела Европа колку е часот. :) Станаа јасни вечерва многу работи.

Го гледам видеово 2-3 пати и гледам дека овдека има пенал. Не ми е јасно зошто се бунат сите.

Дури од после сфатив дека Реал играле во сини дреосви :tapp:

%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D1%83%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%84%D0%BB%D1%8F-%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B4-237731.gif

:P
--- надополнето: 26 септември 2013 во 00:30 ---
Апла подарен пенал е кога дочекавме Пиќе да коментира за судиски одлуку :icon_lol:

quote="SanIker, post: 6140323, member: 20993"]
чист пенал.[/quote]

Аеехахахаа, знаев, знаев. Ми става од ЛШ видео во тема за Шпанско првенство. Ептен мизерно сакаш да го отргнеш вниманието. Јасно е де.

Што ви поклонија 3 бода, ви поклонија, нема тука што да се вадите. Кај непостоечки пенал, па имаше гз судијава у 95-та минута да го свирне бе...

Срамота ако федерацијата не го суспендира гадов на неколку утакмици. Мора да се стави крај на ваквите судења и судии. Ова и за Реал и за Барса треба да важи.

Да, да. Сега и јас се убедив, навистина имаше пенал. Ако има правда во федерацијата, играчот на Елче ќе добие суспензија од 12 натпревари, на Пепе ќе му бидат исплатени 27.000 евра за претрпен страв во овој немилосрден дуел и Реал треба да биде награден со дополнителни 3 поени.
Ама, џабе е се. Росељ има замешано прсти во федерацијата и се ќе си остане само на 3те бода, ниту овој од Елче ќе добие суспензија, ниту мирољубивиот Пепе ќе добие оштета.
#VILLARATO :( ::place:

Што плачете не ми е јасно....
Не е ни прв а ни последен пат да се досудиле вакви пенали и за Реал и за Барса. Шо се понашате ка прв пут да гледате Примера.

Плачите до утре ако сакате, судиите во Шпанија се тиња и не ми е чудно што се судат вакви пенали.

Ај другите да кажват ама овие од Барса што најмалку треба да јадат гомна за вакви утакмици нека се вратат 2 кола назад како победија против Севиља , кога тој судијата им поништи чист гол на Севиља , притоа дава 3 минути продолжение а барса даде гол во 94 минута .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom