Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
954677_597435743642325_1627216125_n.jpg

Голем е Љоренте, ќе му прости :)

fixed

Cekaj sea ne bese muabetot za Arbeloa i Pique? Kakva vrska ima Ronaldo so ova? o_O
Пунто Пелота не ни планирам да ги дискутирам.
Онака чисто за разонода на темава го ставив видеото :)

Дај отворите тема ЕлКласико, да се поколеме малку, вака не е интересно :D

После натпреварите од ЛШ мислам дека може да се отвори тема. Како домаќини некој од вас мислам дека ќе треба да ја отвори темата. :)

После натпреварите од ЛШ мислам дека може да се отвори тема. Како домаќини некој од вас мислам дека ќе треба да ја отвори темата. :)

Каталонци нека не ве залажува, сакаа и мене да ме прелажат па ме дотеравте до памет. Тие нека отворат шоo_O

Каталонци нека не ве залажува, сакаа и мене да ме прелажат па ме дотеравте до памет. Тие нека отворат шоo_O

Не биди падобранец сега, домаќинот отвора.

:sneaky:

ајде ајде уште малку ...
Меси и Нејмар vs Роналдо и Бејл
Иниеста и Чави vs Иско и Модрич

Реално очекувам Барса да тепа, само затоа што во Реал не се знае кој пие кој плаќа. На резултати.цом секогаш ја пишува 4-2-3-1 формацијата, а Анчелоти вели дека Реал секогаш игра 4-4-2 формација. Ја верувам дека некои играчи играат по едната а другите по другата формација, бидејќи таква очајна игра доаѓа само од незнаење на задачата која треба да ја изврши некој фудбалер. Само господ напомош, бидејќи ако не 5ка овој пат ќе лапаме нешто поголемо. :cenzura:

Реално очекувам Барса да тепа, само затоа што во Реал не се знае кој пие кој плаќа. На резултати.цом секогаш ја пишува 4-2-3-1 формацијата, а Анчелоти вели дека Реал секогаш игра 4-4-2 формација. Ја верувам дека некои играчи играат по едната а другите по другата формација, бидејќи таква очајна игра доаѓа само од незнаење на задачата која треба да ја изврши некој фудбалер. Само господ напомош, бидејќи ако не 5ка овој пат ќе лапаме нешто поголемо. :cenzura:

Немој никад да глеаш од резултати.цом формации, никад не се точни.
Какви само глупости тресат, формации што ни оддалеку не би ги играл некој тим. Таму само стартниот тим им е точен. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom