Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И под водство на Мурињо, во една од трите сезони (мислам дека беше втората, кога станаа шампиони), имаа исто така млитав старт, можеби и ПОЛОШ, ама на крајот ја освоија лигата со рекорден број поени и рекорден број постигнати поени. Не секогаш денот по утрото се познава.

Не, не викам дека и со Анчелоти сега ќе ја освојат лигата со нов рекорд на голови и поени. Само кажувам дека не може уште од сега да се суди дека Анчелоти е глуп, не е докажан тренер, не знае да постави играчи итн итн...

И под водство на Мурињо, во една од трите сезони (мислам дека беше втората, кога станаа шампиони), имаа исто така млитав старт, можеби и ПОЛОШ, ама на крајот ја освоија лигата со рекорден број поени и рекорден број постигнати поени. Не секогаш денот по утрото се познава.

Не, не викам дека и со Анчелоти сега ќе ја освојат лигата со нов рекорд на голови и поени. Само кажувам дека не може уште од сега да се суди дека Анчелоти е глуп, не е докажан тренер, не знае да постави играчи итн итн...

Nikoj od nas ne vika deka on ne e dokazen trener (ima osvoeno nekolku pati LS do sega, glupost e da kaze nekpj deka ne e dokazan trener), ama deka ja utna rabotaya so Real toa e fakt. Kaj nego losoto e sto bara igracote da se prisposobar na negovata formacija, sto toa e vk red, no loga gledas deka ne ide probaj ti da se prisobis na niv, smeni formacija i izvadi go maksimumot.. a on ode so glava vo zid i vika deka im trebalo vreme na igracite.

Реал требаше на полувреме да води 4-0 против оваа раштимана Малага.
Очекувам до крајот да биде толку.

Слабо Реал ме паднаа на спортска ги чекав 3 гола да дадат,а имаа еден куп шанси у прво.

Сеа глеам, Кабалеро нема утакмица изиграно за Аргентина. Луди се овие, како брани последниве 2-3 сезони, требаше прв голман да им биде во споредба со оние шо ги имаат.

Сеа глеам, Кабалеро нема утакмица изиграно за Аргентина. Луди се овие, како брани последниве 2-3 сезони, требаше прв голман да им биде во споредба со оние шо ги имаат.

Секој нормален селектор би го играл во првата постава, незнам шо да кажам.

Коментаторот ќе умре од нервоза шо барса не може гол да даде:eek:
хахаха "улази меси, е сад да видимо" :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ќе киксне ли Барса или пак ќе се докаже она дека се правени во гз и ќе дадат некој килав гол?:icon_lol:
Според коментаторо барса тепа, а меси имал испратено 3 аларма до осасуна
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

No Messi, no party :icon_mrgr: Еве можност за Атлетико да го запоседне првото место.

И треба да бидат.
Кој кур Тата не го игра Меси, ни повреден е ни ништо. Па и Санчез па и Алвеш кој 100 пати подобар од Монтоја у напад. и на крај не требаше да го извади Педро требаше некој од одбрана да иде на се или ништо. Како да не сакаа да тепат некако :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom