Моментот кога фановите на реал се радуваат на Х дома 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не викам за џабе дека и циган да го наречеш е малку за мајмунов...
Ова е стариот аватар, и тоагаш кога го поставив ме праша која е ама не ти кажав.Побитното прашање ти е која е оваа на аватаров?
Знам дека не ми одговори затоа и прашавОва е стариот аватар, и тоагаш кога го поставив ме праша која е ама не ти кажав.
Епа истата девојка е. Односно девојката која беше позната по нејзиниот талент со веѓите, можеби го имаш глеано видеото на YT, ако го немаш евего
Тоа беше љубов на прв поглед![]()
Него девојчево колку години има?
Овие па запнале па. Без пола тим неможете да не тепате, па запнале и Роналдо да не игра. Ете у курац нека не игра и тој и Озил и Чаби нека ги извадат. Може така задоволни ли ќе сте ? Ќе тепате ли?Ти си за плачење жими се.Не гледаш дека се врти по резултатот од паѓањето ?
Ова е чист жолт,но дека нема да прифатите тоа е ваша работа.Недоделување на картони на вашите фудбалери е резултат на плачењето на Мурињо една недела пред секој важен меч.То е то.....На гнасата Алонсо дури во 90та минута му даде жолт,колку да не биде без ништо,а на секое Класико за цел има провоцирање на Меси и секакви фаулирања од назад,заедно со Арбелоа.....
18Знам дека не ми одговори затоа и прашав
ааа да го знам девојчево. Баш е убавосамо таа слика ти што ја одбра претходно беше некако.. морничава
Него девојчево колку години има?
За кого како
Тамам18
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 19:36 ---
За кого како![]()
Neli ti bese clen