Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_mhi1yz3jzN1s38z45o1_400.gif

Побитното прашање ти е која е оваа на аватаров?
Ова е стариот аватар, и тоагаш кога го поставив ме праша која е ама не ти кажав.:)
551568_347654198661945_2123171631_n.jpg

Епа истата девојка е. Односно девојката која беше позната по нејзиниот талент со веѓите, можеби го имаш глеано видеото на YT, ако го немаш евего(y)

Тоа беше љубов на прв поглед:love::P

Ова е стариот аватар, и тоагаш кога го поставив ме праша која е ама не ти кажав.:)

Епа истата девојка е. Односно девојката која беше позната по нејзиниот талент со веѓите, можеби го имаш глеано видеото на YT, ако го немаш евего(y)

Тоа беше љубов на прв поглед:love::P
Знам дека не ми одговори затоа и прашав :D
ааа да го знам девојчево. Баш е убаво :) само таа слика ти што ја одбра претходно беше некако.. морничава :cautious:
Него девојчево колку години има?

Ти си за плачење жими се.Не гледаш дека се врти по резултатот од паѓањето ?
Ова е чист жолт,но дека нема да прифатите тоа е ваша работа.Недоделување на картони на вашите фудбалери е резултат на плачењето на Мурињо една недела пред секој важен меч.То е то.....На гнасата Алонсо дури во 90та минута му даде жолт,колку да не биде без ништо,а на секое Класико за цел има провоцирање на Меси и секакви фаулирања од назад,заедно со Арбелоа.....
Овие па запнале па. Без пола тим неможете да не тепате, па запнале и Роналдо да не игра. Ете у курац нека не игра и тој и Озил и Чаби нека ги извадат. Може така задоволни ли ќе сте ? Ќе тепате ли?
Пак Варан ќе ве ебе.

Знам дека не ми одговори затоа и прашав :D
ааа да го знам девојчево. Баш е убаво :) само таа слика ти што ја одбра претходно беше некако.. морничава :cautious:
Него девојчево колку години има?
18 :)
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 19:36 ---
За кого како :cool:

:pos:

Која е? добро е што има алтернатива, иначе кој ќе одел во Сиднеј:unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom