Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е стариот аватар, и тоагаш кога го поставив ме праша која е ама не ти кажав.:)

Тоа беше љубов на прв поглед:love::P

Не е можно ова чоече сликата не ама thumbnailot на видеовооооо :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

@Ilumious Marry me:love::pipi:
Лажеш курво:eek:

Девојчево има 15

Толку мислев пак јас, а сега има 16!

Ок, ок, да се вратиме на реалноста:icon_lol:

За неколку минути почнува и другиот полу-финален натпревар од Купот на Кралот. Атлетико Мадрид против Севиља. Интересно е што јорганџиите не успеали да ја дисквалификуваат Севиља од купот изминативе 60 години. Последен пат така било во сезона 52/53. Но, Атлетико игра на Висенте Калдерон, 'неосвоената тврдина', загатката која оваа сезона никој не ја решил. 18 натпревари 18 победи.

Atletico Madrid line-up: Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe, Mario, Gabi, Koke, Arda, Adrián y Diego Costa.

Sevilla line-up:
Beto, Cicinho, Fazio, Spahic, Navarro, Kondogbia, Maduro, Medel, Rakitic, Navas y Negredo.

Мој тип. Без разлика што Атлетико е фаворит, мислам дека Севиља победува вечерва.
Атлетико без Фалкао се половина од тоа што се со него. А и Емери ја прероди Севиља, мислам дека ќе одат на освојување на купот и обезбедување на учество во Лига Европа.
За учество во ЛЕ, доволно им е само да идат во финале, затоа што другиот финалист(Реал или Барса) веројатно ќе игра ЛШ догодина.
Од друга страна, веројатно и Атлетико ќе обезбеди учество во ЛШ, па на нив купот им е (да речеме) помалку битен отколку на Андалузијците.

Ма ги везиме на мртво, како добро увежбале тика-така и Барса да им завиди.:icon_lol:

Ма ги везиме на мртво, како добро увежбале тика-така и Барса да им завиди.:icon_lol:
Уште гол да знаете да дадете:D,ајде уште вас ве чекам:).
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 23:03 ---
:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom