Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
~ADVISOR~ (значи ебати никот брат, едвај те тагнав)
^(цитат на убер долгиот пост)
Какво отпаѓање бе? Еспањол нека отпаднат. КЛЕТНИЦИ!

Шурикен
Клетници од Виктор Иго?

VictorDi
Не, од Виктор Валдез.

врвот. :cuc:

Има ваква тема во ЧДА, убаво шо ти текна ќе ја реактивираме утре : - )

@Iceboy
Зошто бе ние немаме женски во фан клубот? :(

Drain
Хах, па клуб со Пике сакаш да има навивачки? На пример, Чаби Алонсо е најлимитиран на терен, ама затоа е пусимагнет со брадата.
Хахаххаха :pos:

И кога човек ќе помисли дека екстрим го допре врвот во темата за Примера... Made my day во комбинација со овој гиф:
tumblr_meou1aLB591rvryvbo1_400.gif

Солзи ми течат:pos: Го заеба и екстрим мислам дека со постов. :pos:

Хахахах, паднав од стол! :pos:
ElNinho (y) :cuc: Ова беше подобро дури и од потезите на..... Бускетс! :icon_lol:

Еве едно и за тебе:
ElNinho: Дел Боске греши и оди со глава во ѕид, бидејќи непотребно со репрезентацијата ја копира така-вака играта на Каталонците . :)

А се почна наивно само со мој пост во кој што ја кажувам вистината.
Сега да гледавте ЕПЛ немаше да се нервирате :cautious:
Абе убо праат англичаните шо играат и за нова година и за божик, годинава тоа нема да се одрази но во парните години коа има ЕП и СП играчите немаат сила после мај да одат а не пак фудбал да играат и Англија последна ќе е после. :гик:

Бундес > Премиер
Германска репрезентација > Англиска репрезентација

(y)

да бе сигурно Бундес појака е со Минхенгладбах на Неметали Огражден што не може да ги победи

ај уште ова... :D

@ Филе
БОБМА: Нови турбуленции во таборот на мадридистите! Косачот на тревата на Бернабе ми соопшти дека сето ова е дел од една голема валкана кампања! Нему, чистачката му кажала дека ЕlNinho е платен од Марка за да пишува такви постови поради само една причина! ДА ПРОБА ДА ГО ВРАТИ ЕКСТРИМ 1 НА ФОРУМОТ!
Сега веќе СЕ има смисла! Повредата на Лео, Икер во Рајо Ваљекано, бебето на Шакира е всушност од Тери... сега СЕ Е јасно!
Дури и врапчињат тука не серат над глава повеќе! Што друго се крчка, дознавате ексклузивно од мене!

Значи то е. Ако се врати extreme мисијата е успешна, ако не, џабе. :(

Тука престанувам јас. :)

За корисниците на Телекабел една информација, пуштена е СК Прајм наместо ОСН Спортс. Така да нема да има веќе нервози околу гледањето на Примера. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom