Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Цццццццццццццццццццц само кај мене ништо нема, сеедно и така не го даваат Депор :icon_mrgr:

Инаку мало инфо, имаме нов тренер, екс тренерот на Спортинг и Брага, Доминго Пациенца.
Истотака во првиве денови од новата година Депортиво и официјално ќе оди во стечај.

Цццццццццццццццццццц само кај мене ништо нема, сеедно и така не го даваат Депор :icon_mrgr:

Инаку мало инфо, имаме нов тренер, екс тренерот на Спортинг и Брага, Доминго Пациенца.
Истотака во првиве денови од новата година Депортиво и официјално ќе оди во стечај.
Остај ти не го даваат... На Прајм идат скоро сите дуели што се играат во сабота од 16:00, од 18:00 и во неделниот термин од 12:00 часот, а Депортиво доста често знае да игра во тие термини. :) 80% од преносите се на Прајм.

Абе убо праат англичаните шо играат и за нова година и за божик, годинава тоа нема да се одрази но во парните години коа има ЕП и СП играчите немаат сила после мај да одат а не пак фудбал да играат и Англија последна ќе е после. :гик:

Бундес > Премиер
Германска репрезентација > Англиска репрезентација

(y)
:pos:

па не памтам кога последен пат сум ја гледал барса ко чоек пред тв
фала курцу!

За корисниците на Телекабел една информација, пуштена е СК Прајм наместо ОСН Спортс. Така да нема да има веќе нервози околу гледањето на Примера. :)

Ти ебам Прајмот ти ебам, дрхти звугот неможеш раат да гледаш!:mad:
--- надополнето: 31 декември 2012 во 14:06 ---

Не од што сте до толку појма, туку се изнаљуфкавте ова сезона...

Среќна Нова година на сите, се најдобро и се читаме наредна година. :)

Коњаникот Сабја
Лајкот е за смената на тренерот, не дека Депортиво оди во стечај. (да не дојде до забуна) :icon_mrgr:
Jack Nolan
Воопшто не се има поправено ѕвукот ?
Кај мене се е во ред, и слика и тон. :cool:
Therefore локални кабелски оператори>Макс ТВ, Бум и остали скапи срања. :icon_lol:

Среќна Нова година на сите, се најдобро и се читаме наредна година. :)

Коњаникот Сабја
Лајкот е за смената на тренерот, не дека Депортиво оди во стечај. (да не дојде до забуна) :icon_mrgr:
Jack Nolan
Воопшто не се има поправено ѕвукот ?
Кај мене се е во ред, и слика и тон. :cool:
Therefore локални кабелски оператори>Макс ТВ, Бум и остали скапи срања. :icon_lol:
Неќи :( од време на време се е ок али преку ден речиси секогаш не е во ред звукот!

Ти ебам Прајмот ти ебам, дрхти звугот неможеш раат да гледаш!:mad:
--- надополнето: 31 декември 2012 во 14:06 ---

Не од што сте до толку појма, туку се изнаљуфкавте ова сезона...
Кај мене е океј звукот, на Дискавери и на ОСН Синема ми праи такви проблеми, али небитно тоа, битно спортскиве се океј. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom