Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кој Рафаел???

Иначе освен Олегуер тука беа и Габри и Ескуеро. Играа помалку од Олегуерињо ама често заебуваа работа кога ќе ги пуштеа.
Еееј Езкеро...ѕверот на ПЕС, паратали правев со него кога ќе почнев Мастер Лига :)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Alba: "A car? I am trying to get my driver's licence at the moment, but I'm not really a car fanatic."
Не му треба кола него, трча синето. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Мене овој ми беше најомразен играч во историјата на Барца

некои луѓе имаат многу среќа во животот, според мене ова СМЕЧЕ нема квалитет ни за во Вардар а не Барца ама тоа е. п.с модерна верзија на Олегуер е Рафаел
Извинете вака што ви упаѓам...ама што Рафаел?? Нема квалитет ни за во Вардар?

Едит: Да појаснам, за да не одиме уште офтопици. Не знам колку си го гледал Рафаел, ама знам дека на прв поглед остава впечаток на див играч, без појма од фудбал. Ама прати го малку повеќе ќе видиш дека се работи за многу квалитетен фудбалер. Поседува и брзина и техника и борбеност и солиден центаршут. Малку во дефанзива знае да потфрли, ама борбеноста го вади тука и знае да се избори за топката и да започне контра. Со оглед на техниката што ја поседува слободно може да игра и крило. :) Верувај оти не го фалам само бидејќи е играч на Јунајтед, ама сезонава дефинитивно е незаменлив на десната бековска позиција кај нас, па дури мислам дека го имаше во тим на сезоната до сега во ПЛ. 2 утакмици игравме без него и одма се осеќа отсуството. Е сеа малце е избувлив, нешто како Руни порано. И затоа може да добие некој глуп картон и слично. Ама сепак има само 22 години, сигурно ќе напредува уште, а и ќе научи да се контролира. Мене ми е еден од омилените фудбалери што играат во Манчестер моментално. :)

И така, извинете уште еднаш за офтопик. :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ајде среќна нова на сите, в година нови рекорди да рушиме, па и една собиранка да напрајме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom