- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
Стелт до сега никој ти нема кажено дека немаш смисла за хумор? ако ти нема да ти кажам јас да престанеш да се глупириш само се брукиш. БРУКА СИ
Не јa зaбoрaвaјте... Ливерглушец!Ставете хајлајтс од Реј Хадсон кога ќе има
Среал
полоша досетка може само шинтер да биде
Не сум запознаен со ова???? Стелт да не е креаторот?Не јa зaбoрaвaјте... Ливерглушец!
Арно оставен на мира си беше ...Се јави и најголемиот каталонски фанатик тако звани ќелави квази новинар на својот сајт барселона.мк уствари гол.мк ...
Ако одиме според досега кажаното од овој новинар ќе заклучиме дека за ништо досега не бил во право , па еве го почна од пред 15-20 дена повторно да пишува за Мадрид .
Најпрво почна со ова Прегледај го приврзокот 113801
Па имаше пишувано дека следен за казна е Реал , дека нема да биде само барса казнета за да не може да прави трансфер па други глупости и откако виде дека нема ништо ја избриша веста.
Еве го денес хи дид ит агејн па фино лепо напиша 3 точки зошто реал нема да ја освои титулата во Ла Лига . А сега да го оставиме на мира којзнае колку има дркано на поразот на Реал .
Не. Будалетинка, во темата за БПЛНе сум запознаен со ова???? Стелт да не е креаторот?![]()
Посилно беше од мене па морав да споделамАрно оставен на мира си беше ...
Горе пишува ATM-RMA, а тука Реал игра против Тотенхем
Мамо, мамооооооооМало циганче:
- Мамо, мамо, ние цигани ли сме???
Цигани сме сине...
- А за Мреал Мадрид ли сме???
До толку не сме...
Прегледај го приврзокот 113786
Нека трепка
Мојс секогаш оди на победа.Аууу Сосиедад - Селта , que partidaso како што би рекле шпанците.
На 30 секунди при крај , резултат 1-1 , голманот на Сосиедад трча у противнички 16 метри за да чека топка од нафрлување.![]()