Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ејјј се вратил Виља да му ебам, планирав и нашата да биде налик оваа утакмица ама ништо/:D

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Oваа година титулата се враќа во Барселона!
Не заради прво коло, туку поради тоа што Барса е моментално класа над Реал!
Јас не знам лани како не станаа шампиони, ама годинава дефинитивно Реал нема што да бара!

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Јас мислам дека покомплетна Барселона од оваа не може да има, така да по логика треба Барса да ја освои Ла Лига. Али шо знам, фудбал е, се можи да се случи. Реал некако многу млитави, ама сега че ги стегни Муу (че му стегни по една на сите).

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Oваа година титулата се враќа во Барселона!
Не заради прво коло, туку поради тоа што Барса е моментално класа над Реал!
Јас не знам лани како не станаа шампиони, ама годинава дефинитивно Реал нема што да бара!
Ми се свиѓа како размислуеш :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Значи пак комплетни идете а !? Со судии и фул опрема !? :D
Ти вика покомплетни неможе да бидат.. Кој знае што се случувало во УЕФА и Шпанската федерација летово.. :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Жонас дава гол, 2ца мртви лежат во 16никот на Реал.:icon_lol:
Цццц.. Животното почна и свои да нокаутира :facepalm:
Добро сега, кажи зашто уште по првото коло почна да трескаш глупости ? Почекај бар малце, или погледни наоколу. Види дека е во болница играчот што го нарекуваш животно и истото беше "нокаутирано" од Икер во воздушен дуел.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи пак комплетни идете а !? Со судии и фул опрема !? :D
Ќе видите во четврток....ќе се чудите како сме успеале до толку да ги поткупиме :)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Пола играчи ни се повредија,некој нејќе Реал да одбрани титула :свиркам:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Тоа што е во болница, не го менува фактот дека е животно. Матичен доктор на Пепе е ветеринар!
Ok, znaeme deka e takov ama zosto vo sekoja mozna situacija go rugate nego i pisuvas gluposti demek pocnal da mava po svoite, koga samiot ne e kriv za nisto.. Pamtis minatata sezona Valdes i mislam Pike deka bese koga se sudrija, sto znaci toa deka i Pike pocnal da mava po svoite?! Ja sfakjam deka sakate nonstop da pisuvate protiv, ama barem pisuvajte koga treba be..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ok, znaeme deka e takov ama zosto vo sekoja mozna situacija go rugate nego i pisuvas gluposti demek pocnal da mava po svoite, koga samiot ne e kriv za nisto.. Pamtis minatata sezona Valdes i mislam Pike deka bese koga se sudrija, sto znaci toa deka i Pike pocnal da mava po svoite?! Ja sfakjam deka sakate nonstop da pisuvate protiv, ama barem pisuvajte koga treba be..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Прво Пике треба да мава по другите за да почне да мава по своите...за разлика од горилата!

Значи не велам за вчерашниот меч, туку лани имаше ситауција кога ќе му ја искршеше ногата на Арбелоа :D
--- надополнето: 20 август 2012 во 13:03 ---
Pique: "I've just seen the TV images. They're scary. I hope Pepe will play again soon!"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom