Уште Иско и Тоулалан останаја поасални. Едвај се спасија против Виго вчера!Сакав да ви пишем да не ја потценуете Малага и да не ја пукате свите 1, ама ај реков да не ве заебем И покрај све, Малага си има сасвим солиден тим. Можда не е тоа што се очекуеше да бидат, али не се лоши.
Како само Иско и Тулалан?Уште Иско и Тоулалан останаја поасални. Едвај се спасија против Виго вчера!
Прво коло мислам дека секогаш е овака глупо распоредено.Малага со овој тим што го има сеа на располагање (доколку немаат проблеми со плати) сигурно ќе се бори за излез у Европа.
Само што и јас ја играв X, пошто мислев дека ќе се штедат за ЛШ у среда.
Него, што е со саатнициве бе !? Нема утакмица порано од 19.00. Газот го шитнале овие за тв-права...
Абре знаеме дека се добри фудбалери.. Ама си заминаа 3-4 од најдобрите играчи, овие плата не земале како што почитав.. Па нарушена тимска атмосфера, нема да сакат да играт, и сл..Како само Иско и Тулалан?
Демикелис, Хесус Гамез, Монреал, Тулалан, Иско, Бунаноте, Елисеу, Мареска...Све са ова добри фудбалери , ама људиве разбраја дека арапите се у криза па ајде Малага ќе губи.
Да, у понеделник по една треба да има, но термините ќе останат овие ко шо читав пред некој ден. Стандардни ќе бидат 19, 21 и 23, ќе може да се сменат доколку клубовите играат ЛШ, ЛЕ па сакаат порано. У 11 саат навечер ќе играат јеботе, до 1 по полноќ!Прво коло мислам дека секогаш е овака глупо распоредено.
Од второ коло ќе видиме како ќе тераат, во понеделник тртеба само една утакмица да има, а сега има три мислам.
Ако немаат проблем со платите, Малага гарантирам дека ќе се бори за влез во Европа.Абре знаеме дека се добри фудбалери.. Ама си заминаа 3-4 од најдобрите играчи, овие плата не земале како што почитав.. Па нарушена тимска атмосфера, нема да сакат да играт, и сл..
Абе велам јас не се нормални Вечерва ние против Леванте ќе играме во 23:00 часот. Почнуваме во недела а завршуваме во понеделник. ГЛУПОСТИ!Да, у понеделник по една треба да има, но термините ќе останат овие ко шо читав пред некој ден. Стандардни ќе бидат 19, 21 и 23, ќе може да се сменат доколку клубовите играат ЛШ, ЛЕ па сакаат порано. У 11 саат навечер ќе играат јеботе, до 1 по полноќ!
Све заради некоја америчка тв компанија која им фрлила многу пари на ШФФ за да им ги усклади саатниците. Лани заради кинеска тв имаше утакмица у 12.00 у недела, тоа бар мене повеќе ми се допаѓаше.
Иначе Билбао вечер ќе игра без Мартинез и Љоренте, но сепак треба да тепаат без проблем. Бетис некако не ми се уверливи...