Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
и Малага си тепаше , хапи енд :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сакав да ви пишем да не ја потценуете Малага и да не ја пукате свите 1, ама ај реков да не ве заебем :) И покрај све, Малага си има сасвим солиден тим. Можда не е тоа што се очекуеше да бидат, али не се лоши.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Сакав да ви пишем да не ја потценуете Малага и да не ја пукате свите 1, ама ај реков да не ве заебем :) И покрај све, Малага си има сасвим солиден тим. Можда не е тоа што се очекуеше да бидат, али не се лоши.
Уште Иско и Тоулалан останаја поасални. Едвај се спасија против Виго вчера!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Уште Иско и Тоулалан останаја поасални. Едвај се спасија против Виго вчера!
Како само Иско и Тулалан?
Демикелис, Хесус Гамез, Монреал, Тулалан, Иско, Бунаноте, Елисеу, Мареска...Све са ова добри фудбалери , ама људиве разбраја дека арапите се у криза па ајде Малага ќе губи. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Малага со овој тим што го има сеа на располагање (доколку немаат проблеми со плати) сигурно ќе се бори за излез у Европа.

Само што и јас ја играв X, пошто мислев дека ќе се штедат за ЛШ у среда. :rolleyes:

Него, што е со саатнициве бе !? Нема утакмица порано од 19.00. :eek: Газот го шитнале овие за тв-права... :coffee:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Малага со овој тим што го има сеа на располагање (доколку немаат проблеми со плати) сигурно ќе се бори за излез у Европа.

Само што и јас ја играв X, пошто мислев дека ќе се штедат за ЛШ у среда. :rolleyes:

Него, што е со саатнициве бе !? Нема утакмица порано од 19.00. :eek: Газот го шитнале овие за тв-права... :coffee:
Прво коло мислам дека секогаш е овака глупо распоредено.
Од второ коло ќе видиме како ќе тераат, во понеделник тртеба само една утакмица да има, а сега има три мислам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Како само Иско и Тулалан?
Демикелис, Хесус Гамез, Монреал, Тулалан, Иско, Бунаноте, Елисеу, Мареска...Све са ова добри фудбалери , ама људиве разбраја дека арапите се у криза па ајде Малага ќе губи. :)
Абре знаеме дека се добри фудбалери.. Ама си заминаа 3-4 од најдобрите играчи, овие плата не земале како што почитав.. Па нарушена тимска атмосфера, нема да сакат да играт, и сл..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Прво коло мислам дека секогаш е овака глупо распоредено.
Од второ коло ќе видиме како ќе тераат, во понеделник тртеба само една утакмица да има, а сега има три мислам.
Да, у понеделник по една треба да има, но термините ќе останат овие ко шо читав пред некој ден. Стандардни ќе бидат 19, 21 и 23, ќе може да се сменат доколку клубовите играат ЛШ, ЛЕ па сакаат порано. У 11 саат навечер ќе играат јеботе, до 1 по полноќ! :eek:

Све заради некоја америчка тв компанија која им фрлила многу пари на ШФФ за да им ги усклади саатниците. Лани заради кинеска тв имаше утакмица у 12.00 у недела, тоа бар мене повеќе ми се допаѓаше.

Иначе Билбао вечер ќе игра без Мартинез и Љоренте, но сепак треба да тепаат без проблем. Бетис некако не ми се уверливи...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абре знаеме дека се добри фудбалери.. Ама си заминаа 3-4 од најдобрите играчи, овие плата не земале како што почитав.. Па нарушена тимска атмосфера, нема да сакат да играт, и сл..
Ако немаат проблем со платите, Малага гарантирам дека ќе се бори за влез во Европа.
После Барса, Реал, Атлетико Мадрид, Валенсија и Атлетик Билбао, они се следни по јачина моментално.
И ElNinho Бетис се многу лева екипа, Билбао без стандардни двајца, ќе им биде многу тешко, ама ќе видиме.
Во кладилница многу примамлив коефициент имаше, мене ептен несигурна ми е утакмицата, не ја чепнав, ја остаив. Плус Бетис ако здиват како лани на стартот на сезоната шо здивеа.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Бетис се едни од најнезгодните екипи али тешко дека можат да се надеваат на поволен резултат вечерва. Им заминаа Џеферсон Монтеро и Иринеи кои им беа едни од главните карики во тимот.
Билбао игра дома, а кога тие играат на Сан Мамеш тешко дека екипа од рангот на Бетис може да ги порази. Да Бетис се незгодни меѓутоа според мене вечер ќе бидат поразени од терористине.

Iceboy
После Реал, Барса, Атлетико Мадрид, Валенсија, Атлетик Билбао, Малага се следни по јачина моментално. :icon_mrgr:

Сарагоса доведе сосема солидни засилувања за сезонава што предстои, ми изгледаат интересно и ќе ги пратам сезонава бидејќи многу ме интересира како ќе играат и на која позиција ќе завршат. Се надевам сезонава нема да се борат за опстанок.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Да, у понеделник по една треба да има, но термините ќе останат овие ко шо читав пред некој ден. Стандардни ќе бидат 19, 21 и 23, ќе може да се сменат доколку клубовите играат ЛШ, ЛЕ па сакаат порано. У 11 саат навечер ќе играат јеботе, до 1 по полноќ! :eek:

Све заради некоја америчка тв компанија која им фрлила многу пари на ШФФ за да им ги усклади саатниците. Лани заради кинеска тв имаше утакмица у 12.00 у недела, тоа бар мене повеќе ми се допаѓаше.

Иначе Билбао вечер ќе игра без Мартинез и Љоренте, но сепак треба да тепаат без проблем. Бетис некако не ми се уверливи...
Абе велам јас не се нормални:tapp: Вечерва ние против Леванте ќе играме во 23:00 часот. Почнуваме во недела а завршуваме во понеделник. ГЛУПОСТИ!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.601
Поени од реакции
22.597
Жонас дава гол, 2ца мртви лежат во 16никот на Реал.:icon_lol:
Цццц.. Животното почна и свои да нокаутира :facepalm:

ElNinho

Мадридиста!