MkDon
Valencianista
- Член од
- 22 септември 2008
- Мислења
- 1.580
- Поени од реакции
- 3.007
Не би рекол, кикснавме уште прво коло

Не би рекол, кикснавме уште прво коло
Ми се свиѓа како размислуешOваа година титулата се враќа во Барселона!
Не заради прво коло, туку поради тоа што Барса е моментално класа над Реал!
Јас не знам лани како не станаа шампиони, ама годинава дефинитивно Реал нема што да бара!
Значи пак комплетни идете а !? Со судии и фул опрема !?Јас мислам дека покомплетна Барселона од оваа не може да има.
Ти вика покомплетни неможе да бидат.. Кој знае што се случувало во УЕФА и Шпанската федерација летово..Значи пак комплетни идете а !? Со судии и фул опрема !?![]()
Добро сега, кажи зашто уште по првото коло почна да трескаш глупости ? Почекај бар малце, или погледни наоколу. Види дека е во болница играчот што го нарекуваш животно и истото беше "нокаутирано" од Икер во воздушен дуел.Жонас дава гол, 2ца мртви лежат во 16никот на Реал.
Цццц.. Животното почна и свои да нокаутира![]()
Ќе видите во четврток....ќе се чудите како сме успеале до толку да ги поткупимеЗначи пак комплетни идете а !? Со судии и фул опрема !?![]()
Ok, znaeme deka e takov ama zosto vo sekoja mozna situacija go rugate nego i pisuvas gluposti demek pocnal da mava po svoite, koga samiot ne e kriv za nisto.. Pamtis minatata sezona Valdes i mislam Pike deka bese koga se sudrija, sto znaci toa deka i Pike pocnal da mava po svoite?! Ja sfakjam deka sakate nonstop da pisuvate protiv, ama barem pisuvajte koga treba be..Тоа што е во болница, не го менува фактот дека е животно. Матичен доктор на Пепе е ветеринар!
Касиљас?Пола играчи ни се повредија,некој нејќе Реал да одбрани титула![]()
Прво Пике треба да мава по другите за да почне да мава по своите...за разлика од горилата!Ok, znaeme deka e takov ama zosto vo sekoja mozna situacija go rugate nego i pisuvas gluposti demek pocnal da mava po svoite, koga samiot ne e kriv za nisto.. Pamtis minatata sezona Valdes i mislam Pike deka bese koga se sudrija, sto znaci toa deka i Pike pocnal da mava po svoite?! Ja sfakjam deka sakate nonstop da pisuvate protiv, ama barem pisuvajte koga treba be..
Sent from my iPhone using Tapatalk