Ми се свиѓа како размислуешOваа година титулата се враќа во Барселона!
Не заради прво коло, туку поради тоа што Барса е моментално класа над Реал!
Јас не знам лани како не станаа шампиони, ама годинава дефинитивно Реал нема што да бара!
Значи пак комплетни идете а !? Со судии и фул опрема !?Јас мислам дека покомплетна Барселона од оваа не може да има.
Ти вика покомплетни неможе да бидат.. Кој знае што се случувало во УЕФА и Шпанската федерација летово..Значи пак комплетни идете а !? Со судии и фул опрема !?
Добро сега, кажи зашто уште по првото коло почна да трескаш глупости ? Почекај бар малце, или погледни наоколу. Види дека е во болница играчот што го нарекуваш животно и истото беше "нокаутирано" од Икер во воздушен дуел.Жонас дава гол, 2ца мртви лежат во 16никот на Реал.
Цццц.. Животното почна и свои да нокаутира
Ќе видите во четврток....ќе се чудите како сме успеале до толку да ги поткупимеЗначи пак комплетни идете а !? Со судии и фул опрема !?
Ok, znaeme deka e takov ama zosto vo sekoja mozna situacija go rugate nego i pisuvas gluposti demek pocnal da mava po svoite, koga samiot ne e kriv za nisto.. Pamtis minatata sezona Valdes i mislam Pike deka bese koga se sudrija, sto znaci toa deka i Pike pocnal da mava po svoite?! Ja sfakjam deka sakate nonstop da pisuvate protiv, ama barem pisuvajte koga treba be..Тоа што е во болница, не го менува фактот дека е животно. Матичен доктор на Пепе е ветеринар!
Касиљас?Пола играчи ни се повредија,некој нејќе Реал да одбрани титула
Прво Пике треба да мава по другите за да почне да мава по своите...за разлика од горилата!Ok, znaeme deka e takov ama zosto vo sekoja mozna situacija go rugate nego i pisuvas gluposti demek pocnal da mava po svoite, koga samiot ne e kriv za nisto.. Pamtis minatata sezona Valdes i mislam Pike deka bese koga se sudrija, sto znaci toa deka i Pike pocnal da mava po svoite?! Ja sfakjam deka sakate nonstop da pisuvate protiv, ama barem pisuvajte koga treba be..
Sent from my iPhone using Tapatalk