Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Алудирав на тоа да биде глуп постот, за да докажам дека е глупо преименувањето.....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шо викаат, ќе врне утре снег?

Ај искулирајте малку, ептен офтопик отидовте.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ете ви плачковци. Задоволни сте сега? Црвен картон и непостоечки пенал. И пак после судиите за Реал биле.
Дека не беше тоа за втор жолт, еве ти еден црвен од мене:facepalm:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Све све, само немој да ми речете дека тоа над Иниеста беше пенал! :tapp: Прво имаше контакт, па Иниеста застана на две нозе, па после падна како покосен. Барем да знаеше да глуми, ама очигледно бегал од тренинзите за глума.
А некој спомна дека тоа било пенал? или колку да отвориш тема.
Имаше контакт,не за пенал.. но не и за жолт,зашто стварно имаше контакт тоа и се гледа.
Најавија дека ќе поднесат жалба поради жолтиот.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Реков негде дека не беше тоа за црвен? Читај малце ебате.
Имаш право бе, онака го пиша;)

Што го спомињаш уопште?? Демек само така победуваме годинава?? Немаше да победиме вечерва ако не добиеше втор жолт - автоматски црвен(не го знам ни јас ова, ама немаш право ни ти кажуваш што би било кога би било).?

Прва прилика и одма да враќате, без разлика што било и како било, веројатно и самите сте свесни колку имате помош. Друг изговор нема. Али ај и тука ќе ве разберам, јебига 3 год. без титула и тоа како знаат да болат. Уште повеќе ако губите со просек од 2-3 гола по дерби.

Не ми враќај, црвен имаш.

A

apidrone

Гостин
Демек имав намера да ти реплицирам... одма уште наредниот ден се уверија колку судиите се „против“ нив сезонава, па сеа не знаат што да кажат. Боље ќутете.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам дека сте објективни и го спомнавте чистиот пенал над Иниеста(y)
Ако тоа на Абидал било рака, ондак и пред тоа имаше за Барса пенал (тоа никој не го спомнува) ама раката на Абидал беше народски речено прилепена ;)
А некој спомна дека тоа било пенал? или колку да отвориш тема.
Имаше контакт,не за пенал.. но не и за жолт,зашто стварно имаше контакт тоа и се гледа.
Најавија дека ќе поднесат жалба поради жолтиот.
Друг пут разлистај подобро пред да реплицираш на некого.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ај не бидете ко бабине на маало, внуците кога ќе им се скараат на улица и една на другата на кавга кога ќе си дојдат.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Друг пут разлистај подобро пред да реплицираш на некого.
Tufekciev убаво си напиша,АКО било рака тоа на абидал,тогаш има и пенал за стартот врз иниеста.

Другото мислење искрено не го видов,но како и да е немаше пенал,или беше лошо изведен доцна му текна на иниеста дека треба да падне.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Извини што имаш 7697 мислења а 552 ти биле лајкнати....доказ колку останатите се согласуваат со твоето мислење, аналогно на тоа...ти што мислиш дека јас треба да прекинам со постирање...не значи ништо....напротив!! Ако ми реплицираш, напиши нешто...немој да бидеш неук, да пробуваш да објаснуваш со слики...или сакаш попаметно да звучиш...демек му остаив слика со Англиски коментар....Браво:cuc:
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 01:03 ---
Еве ти и лајк од мене...
Стварно сакав со текст да ти одговорам али ептен без зборови бев после читање толку глупости. фала за лајк <3***

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.722
Што е поентата со "Задриѓани"...:tapp: Не можам да укопчам, мислам..не ја сфаќам причината, да се употребува терминот...!!!
Сите тие "надимаци" имаат смисла, задрид нема.
Ајде, јас, без разлика на тоа што не го употребувам терминот само да ви кажам дека лошо сте го разбрале, дека уствари има смисла. Не е сменета само буквата, туку со тоа задрид(зад рид) се означува навредлив термин, демек некои што се од зад некој рид. Глупо е да, исто како уефалона. :)
Што стана од оваа тема последните неколку денови? Порано едвај се пишуваше, по една страна неделно, сега за 2 дена 10 страни испишавте. Ајде да беше некоја асална дискусија, ама на 2 страни се расправало значењето на Задрид, Уефалона, Фарса, Лузерпул, Челшит..... Не изостануваат ни ниските провокации со навредливи коментари. Изгледа треба да се сменат некои работи на врвот на табелата, темата да почне нормално да си фукнционира. :icon_lol:

Ајде за двомечот во купот, отворете тема(по некоја логика, првиот дуел се игра на Бернабе, па фан на Реал треба да ја отвори темата), па ако не можат да се воздржуваат некои од навреди и провокации, најдобро е да се склучи договор, во едната од темите(едната за Ел Класико, а другата е оваа за Примера) да се 'дискутрира' со провокации и навреди, а во другата оние што сакаат поасална дискусија.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Све све, само немој да ми речете дека тоа над Иниеста беше пенал! :tapp: Прво имаше контакт, па Иниеста застана на две нозе, па после падна како покосен. Барем да знаеше да глуми, ама очигледно бегал од тренинзите за глума.
Ајде ајде и вашите субјективни весници одма напишаа дека имаше пенал, ама изгледа не се толку хардкор како тебе.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Ајде за двомечот во купот, отворете тема(по некоја логика, првиот дуел се игра на Бернабе, па фан на Реал треба да ја отвори темата), па ако не можат да се воздржуваат некои од навреди и провокации, најдобро е да се склучи договор, во едната од темите(едната за Ел Класико, а другата е оваа за Примера) да се 'дискутрира' со провокации и навреди, а во другата оние што сакаат поасална дискусија.

Ако се отвора тема, нека се отвори, секој навредлив-невкусен коментар, или провокативен да иде на одмор до следното класико :)

Kajgana Shop

На врв Bottom