Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па ќе има , Шпанциве знаат што е Ел Класико за нив, и како треба да се игра таму, преку к*р им е од тепачки со нивни другари, колеги.И мене ме нервира Португалскава дружина освен Роналдо.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Судијава да не сака Роналдо да биде пред Меси, затоа само пенали му суди и по цена на поништен гол?

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Значи премногу евидентно е форсирањето на тимот од Мадрид во премиера сезонава ... Веројатно набројувањето на судиските грешки на португалскиот плачко и плачењето на секоја прес конференција имаат удел во одлуките кај судиите во ББВА .... Но, правдата како и секогаш ќе излезе на виделина, дали порано или подоцна ... VISCA BARCA ♥

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Која иронија е навивач на Барса да ти збори за форсирање од судии :pos::tapp:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
^ Знаев каква ќе биде репликата .... Па да затоа ние освојуваме титули, затоа што УНИЦЕФ ни е спонзор, затоа што Платини е мафија, затоа што глумиме, имаме една посрана екипа која да не се судиите ќе се бори за опстанок во трета лига ....

СЕ ГЛЕДАМЕ ВО СРЕДА ;)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.722
Не го гледав второто полувреме. Според играта во првото полувреме, Билбао заслужи бод. Ама сигурен бев дека ќе ги дотолчат во второ.
Имаше повторно некоја судиска одлука во корист на Реал во второто полувреме? Или безвезе го почнавте сега муабетот?

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ајде сеа почнете и затоа заговори и афери.
Не спомнав заговор, туку дека судиската одлука како таква излезе
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 01:17 ---
Не го гледав второто полувреме. Според играта во првото полувреме, Билбао заслужи бод. Ама сигурен бев дека ќе ги дотолчат во второ.
Имаше повторно некоја судиска одлука во корист на Реал во второто полувреме? Или безвезе го почнавте сега муабетот?
Не беше нешто во корист на Реал, судијата поништи гол за да досуди пенал...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
И двата пенала за Реал си беа чисти, дури лошо беше што го поништи голот на Бензема, (мислам он беше ) за да досуди пенал. Што ќе беше ако Реал го промашеше пеналот ?
Али имаше и спорна ситуација во 70 и некоја минута во шеснаесетникот на Реал кога Рамос го стапна фудбалерот на Билбао на кој потоа му побегна топката, нешто што според Лаудруп ( бивш играч на Реал и Барса ) можело да се суди како пенал.
Ова го искоментира на Скај Спорт после неколку повторени снимки од повеќе агли.

Kajgana Shop

На врв Bottom