Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Овие па Бетис, како не им е срам, им даваат отпор на Катарлонија... платеници низаедни !!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А мислиш они знаат што им значи тоа?
Многу ми е фејсбук коментар....мислам дека барем на форумов треба да бидат малку посериозни...ја пре за такви глупи надимаци да кажам на големите тимови ко Задриѓани, Уефалона, Јубе, Билан, Шинтер, Лузерпул, Челзшит, Скамси....итн итн би казнувал него за пцофки....ептен е крајно не потребно...али кој сум јас да санкционирам :)

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Као демек немаше црвен?
За пеналот не коментирам, и така беше на 3-2 а и плус спречи топката да иде у гол, тоа е чист пенал...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
За пеналот не коментирам, и така беше на 3-2 а и плус спречи топката да иде у гол, тоа е чист пенал...
Раката му беше залепена за тело, Абидал беше во офсајд а и пред тоа тој самиот играше со рака. Што има врска кога бил пеналот, и Реал кога имал водство од 5 - 1 имате зборувано за непостоечки пенали, глума на Роналдо, итн..

B

Beck's

Гостин
^ sobiras lajkovi ili, gleam niz cel forumot istovo mislenje... Sto vie pa sega vam, zar ocekuvavte poinakov tek na nastanite vecerva :cool:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Раката му беше залепена за тело, Абидал беше во офсајд а и пред тоа тој самиот играше со рака. Што има врска кога бил пеналот, и Реал кога имал водство од 5 - 1 имате зборувано за непостоечки пенали, глума на Роналдо, итн..
Ај види убаво дали била раката прилепена, па после коментирај...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Многу ми е фејсбук коментар....мислам дека барем на форумов треба да бидат малку посериозни...ја пре за такви глупи надимаци да кажам на големите тимови ко Задриѓани, Уефалона, Јубе, Билан, Шинтер, Лузерпул, Челзшит, Скамси....итн итн би казнувал него за пцофки....ептен е крајно не потребно...али кој сум јас да санкционирам :)
Сите тие "надимаци" имаат смисла, задрид нема.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ајмо сега УЕФА,Виларато,УНИЦЕФ,Por Que...

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Кај виде офсајд на абидал не ми е јасно?
Играњето со рака беше ненамерно од авион се гледа,за пеналот неќам да коментирам може само за инает да зборуваме дека не беше.
За црвениот исто.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ај види прво дали Абидал беше во офсајд и дали играше со рака па после коментирај..
Ако тоа на Абидал било рака, ондак и пред тоа имаше за Барса пенал (тоа никој не го спомнува) ама раката на Абидал беше народски речено прилепена ;)

B

Beck's

Гостин
А што демек немаше втор жолт а ?
ne be, ne smee da ima crveni vo nikoj slucaj. Samo da kazalo nesto, ne deka objektivnosta im e u dusa. Uste pa za penalot se fatile ko bozem vlijaese toa nesto vrz natprevarot, kako sto vlijaese ponisteniot gol na Mallorca. Pa i treba da gi sfatime, znaat oni sto se -5 boda, koa zad sebe ja imaat Barca

Kajgana Shop

На врв Bottom