Дека не беше тоа за втор жолт, еве ти еден црвен од менеЕте ви плачковци. Задоволни сте сега? Црвен картон и непостоечки пенал. И пак после судиите за Реал биле.
А некој спомна дека тоа било пенал? или колку да отвориш тема.Све све, само немој да ми речете дека тоа над Иниеста беше пенал! Прво имаше контакт, па Иниеста застана на две нозе, па после падна како покосен. Барем да знаеше да глуми, ама очигледно бегал од тренинзите за глума.
Реков негде дека не беше тоа за црвен? Читај малце ебате.Дека не беше тоа за втор жолт, еве ти еден црвен од мене
Имаш право бе, онака го пишаРеков негде дека не беше тоа за црвен? Читај малце ебате.
Гледам дека сте објективни и го спомнавте чистиот пенал над Иниеста
Ако тоа на Абидал било рака, ондак и пред тоа имаше за Барса пенал (тоа никој не го спомнува) ама раката на Абидал беше народски речено прилепена
Друг пут разлистај подобро пред да реплицираш на некого.А некој спомна дека тоа било пенал? или колку да отвориш тема.
Имаше контакт,не за пенал.. но не и за жолт,зашто стварно имаше контакт тоа и се гледа.
Најавија дека ќе поднесат жалба поради жолтиот.
Tufekciev убаво си напиша,АКО било рака тоа на абидал,тогаш има и пенал за стартот врз иниеста.Друг пут разлистај подобро пред да реплицираш на некого.
Стварно сакав со текст да ти одговорам али ептен без зборови бев после читање толку глупости. фала за лајк <3***Извини што имаш 7697 мислења а 552 ти биле лајкнати....доказ колку останатите се согласуваат со твоето мислење, аналогно на тоа...ти што мислиш дека јас треба да прекинам со постирање...не значи ништо....напротив!! Ако ми реплицираш, напиши нешто...немој да бидеш неук, да пробуваш да објаснуваш со слики...или сакаш попаметно да звучиш...демек му остаив слика со Англиски коментар....Браво
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 01:03 ---
Еве ти и лајк од мене...
Што е поентата со "Задриѓани"... Не можам да укопчам, мислам..не ја сфаќам причината, да се употребува терминот...!!!
Ајде, јас, без разлика на тоа што не го употребувам терминот само да ви кажам дека лошо сте го разбрале, дека уствари има смисла. Не е сменета само буквата, туку со тоа задрид(зад рид) се означува навредлив термин, демек некои што се од зад некој рид. Глупо е да, исто како уефалона.Сите тие "надимаци" имаат смисла, задрид нема.
Ајде ајде и вашите субјективни весници одма напишаа дека имаше пенал, ама изгледа не се толку хардкор како тебе.Све све, само немој да ми речете дека тоа над Иниеста беше пенал! Прво имаше контакт, па Иниеста застана на две нозе, па после падна како покосен. Барем да знаеше да глуми, ама очигледно бегал од тренинзите за глума.
Ајде за двомечот во купот, отворете тема(по некоја логика, првиот дуел се игра на Бернабе, па фан на Реал треба да ја отвори темата), па ако не можат да се воздржуваат некои од навреди и провокации, најдобро е да се склучи договор, во едната од темите(едната за Ел Класико, а другата е оваа за Примера) да се 'дискутрира' со провокации и навреди, а во другата оние што сакаат поасална дискусија.