Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ги нема истите тие шупаци што први се овде кога на барса ќе и се суди пенал,а сега кога и се поништува чист гол и кога не и се суди пенал на 0:0 ќутат
ццц

осеќам дека ќе го јадете на 10ти,за спуштање малце.
Јебаче вам Реал све што имате, брате мили .!.
--- надополнето: Nov 28, 2011 3:33 AM ---
1. Real Madrid 11 - 1 - 1 46 - 10
2. Barcelona 8 - 4 - 1 38 - 7
3. Valencia ...
4. ...
...
...
Ова не е возможно, да не е некоја грешка упм???:mad:

Не е, таква е реалноста:ROFLMAO:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
во најмала рака се во линија,плус за офсајд се гледаат нозете а не телото.
Абе и стартот на Фердинанд беше чист и му ја изби прво топката, па некако магично од 20+ метри помошникот “виде“ пенал и ја реши утакмицата. Така и овде, судијата не видел кој направил пас, ама милиметарски измери дека Меси е во офсајд.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
А виде ли некој кога Абидал се повреди...Гетафе ја исфрли топката а овие гмизавците не ја вратија топката после на Гетафе,клошари.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
А виде ли некој кога Абидал се повреди...Гетафе ја исфрли топката а овие гмизавците не ја вратија топката после на Гетафе,клошари.
Не ја исфрли Гетафе од Барса беше топката, одејќи кон аутот овој ја зеде и ја шутна тој, и после бараа нивна, педерски изиграа Реал Б во случајов.:D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ја ко што видов тој од Гетафе ја пресече топката... имаше пас кон Педро ми се чини :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ја ко што видов тој од Гетафе ја пресече топката... имаше пас кон Педро ми се чини :)
Небеше пас тој, само ја пушти топката да се тркала кон аутот.Инаку не знам дали е спомнато поназад, крајно не фер од судијата што продолжи после 3-тата минута од продолжението.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Пробав да го ставам гаџетов за временска прогноза на Барселона и -6 ми покажа "ладно маме му ебам":P

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Небеше пас тој, само ја пушти топката да се тркала кон аутот.Инаку не знам дали е спомнато поназад, крајно не фер од судијата што продолжи после 3-тата минута од продолжението.
Е добро сеа дај да ги плукаме и новинарите шо пишуваат статии во врска со Барселона. Топката се вртеше околу 16ник и Барселона беше во акција. Најди ми ти еден пример кога некој судија ја прекинал играта на таков резултат, а екипата што губи не игра анемично, туку напажа за да изедначи.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Е добро сеа дај да ги плукаме и новинарите шо пишуваат статии во врска со Барселона. Топката се вртеше околу 16ник и Барселона беше во акција. Најди ми ти еден пример кога некој судија ја прекинал играта на таков резултат, а екипата што губи не игра анемично, туку напажа за да изедначи.
Топката беше надвор од 16-ник и ја имаше играч на Гетафе...кој чекаше да свири крај инаку можеше да оди или да си ја шутира напред со што ќе изгубеше уште 30-тина секунди минимум.Сите опуштени чекаа крај инаку немаше шанси Меси да излезе сам со голот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Топката беше надвор од 16-ник и ја имаше играч на Гетафе...кој чекаше да свири крај инаку можеше да оди или да си ја шутира напред со што ќе изгубеше уште 30-тина секунди минимум.Сите опуштени чекаа крај инаку немаше шанси Меси да излезе сам со голот.
Епа тоа де. It`s not over till the fat lady sings :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
во најмала рака се во линија,плус за офсајд се гледаат нозете а не телото.
линк?

правилото е дека БИЛО КОЈ дел од телото да е напред се суди офсајд. И ку**т да му е напред ќе се суди офсајд, во овој случај играчот на Барса беше во офсајд НО пасот беше од противничкиот фудбалер така да не требаше да биде суден. Али мене ми требаа 3 снимки да го видам тоа така да судијата нема шанси да го види тоа у живо.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не заебавај и ти сега. 3-тата минута пројде после корнерот на Барса, играчот на Гетафе (Мику беше ми се чини) ја зеде топката и ја однесе на полето на Барса и таму ја држеше барем уште 10 секунде (а 3-те минути веќе беа пројдени). Немаше да биде фер у секој случај Барса да дадеше гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom