Јебаче вам Реал све што имате, брате мили .!.Ги нема истите тие шупаци што први се овде кога на барса ќе и се суди пенал,а сега кога и се поништува чист гол и кога не и се суди пенал на 0:0 ќутат
ццц
осеќам дека ќе го јадете на 10ти,за спуштање малце.
Абе и стартот на Фердинанд беше чист и му ја изби прво топката, па некако магично од 20+ метри помошникот “виде“ пенал и ја реши утакмицата. Така и овде, судијата не видел кој направил пас, ама милиметарски измери дека Меси е во офсајд.во најмала рака се во линија,плус за офсајд се гледаат нозете а не телото.
lolno.во најмала рака се во линија,плус за офсајд се гледаат нозете а не телото.
Не ја исфрли Гетафе од Барса беше топката, одејќи кон аутот овој ја зеде и ја шутна тој, и после бараа нивна, педерски изиграа Реал Б во случајов.А виде ли некој кога Абидал се повреди...Гетафе ја исфрли топката а овие гмизавците не ја вратија топката после на Гетафе,клошари.
Небеше пас тој, само ја пушти топката да се тркала кон аутот.Инаку не знам дали е спомнато поназад, крајно не фер од судијата што продолжи после 3-тата минута од продолжението.Ја ко што видов тој од Гетафе ја пресече топката... имаше пас кон Педро ми се чини![]()
Е добро сеа дај да ги плукаме и новинарите шо пишуваат статии во врска со Барселона. Топката се вртеше околу 16ник и Барселона беше во акција. Најди ми ти еден пример кога некој судија ја прекинал играта на таков резултат, а екипата што губи не игра анемично, туку напажа за да изедначи.Небеше пас тој, само ја пушти топката да се тркала кон аутот.Инаку не знам дали е спомнато поназад, крајно не фер од судијата што продолжи после 3-тата минута од продолжението.
Топката беше надвор од 16-ник и ја имаше играч на Гетафе...кој чекаше да свири крај инаку можеше да оди или да си ја шутира напред со што ќе изгубеше уште 30-тина секунди минимум.Сите опуштени чекаа крај инаку немаше шанси Меси да излезе сам со голот.Е добро сеа дај да ги плукаме и новинарите шо пишуваат статии во врска со Барселона. Топката се вртеше околу 16ник и Барселона беше во акција. Најди ми ти еден пример кога некој судија ја прекинал играта на таков резултат, а екипата што губи не игра анемично, туку напажа за да изедначи.
Епа тоа де. It`s not over till the fat lady singsТопката беше надвор од 16-ник и ја имаше играч на Гетафе...кој чекаше да свири крај инаку можеше да оди или да си ја шутира напред со што ќе изгубеше уште 30-тина секунди минимум.Сите опуштени чекаа крај инаку немаше шанси Меси да излезе сам со голот.
линк?во најмала рака се во линија,плус за офсајд се гледаат нозете а не телото.
Не заебавај и ти сега. 3-тата минута пројде после корнерот на Барса, играчот на Гетафе (Мику беше ми се чини) ја зеде топката и ја однесе на полето на Барса и таму ја држеше барем уште 10 секунде (а 3-те минути веќе беа пројдени). Немаше да биде фер у секој случај Барса да дадеше гол.Е добро сеа дај да ги плукаме и новинарите шо пишуваат статии во врска со Барселона. Топката се вртеше околу 16ник и Барселона беше во акција. Најди ми ти еден пример кога некој судија ја прекинал играта на таков резултат, а екипата што губи не игра анемично, туку напажа за да изедначи.