Пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ај честито
40ee1ab0170b52a0a7ce4c18c3802c19.jpg
[emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Жал да ти падне за жалниов тим на Аргентина. Какви играчи се овие Бустис, Меза и Тралалафико??? У кои клубови играат?:eek:

Значи италијаниве на Англија да им пуштат тим составен од играчи од Серија Б пак нема да изгубат:D

Тронка гордост нема у шпанциве, какви гнаси се бе маме им ебам. Водат против Аргентина 4-1, цмиздрат, плачат, удираат...
Се увежбаваат за Свецко шо не е јасно??? И онака за тоа се пријателскиве.
Заебанција на страна моќни се.

Аргентинциве по хороскоп да викаа играчи како што правеше оној Доменеш со Франција подобри ќе имаа викнато

Се увежбаваат за Свецко шо не е јасно??? И онака за тоа се пријателскиве.
Заебанција на страна моќни се.
Семоќни се ама ептен се цигани бе мамицата да им ја ебам пуџдемонска.

Меси му ја збриша ко средношколец на задњи час у Петок.

Семоќни се ама ептен се цигани бе мамицата да им ја ебам пуџдемонска.

Споредуваш Шпанци со Шпанци преселени на друг континет, исти курац се. :D

Споредуваш Шпанци со Шпанци преселени на друг континет, исти курац се. :D

Ваљда, само што ако губиш 5-1, може да се оправда нервоза ама ако водиш 5-1, ондак си само сељандура :D

Најголем мерак ќе ми се направи ако Аргентина испадне со нула поени и нула голови од група. Све да ви ебам одвратно.

Него Бразил изгледа премоќно, уште па Нејмар кога ќе им се врати... :eek:

Најголем мерак ќе ми се направи ако Аргентина испадне со нула поени и нула голови од група. Све да ви ебам одвратно.

Него Бразил изгледа премоќно, уште па Нејмар кога ќе им се врати... :eek:
Со Меси и неговиот табиет арно и група да пројдат, еј кое проклетство ги тера!
Што Бразил бе, на припреми, они у слободна програма увек имале најдобар резултат, проблем ги фаќа на задолжителната:D

Со Меси и неговиот табиет арно и група да пројдат, еј кое проклетство ги тера!
Што Бразил бе, на припреми, они у слободна програма увек имале најдобар резултат, проблем ги фаќа на задолжителната:D
Не не, без заебанција, ги гледав и во квалификациите, страшно играат. За мене убедливо прв фаворит пред сите, втора е Шпанија.
Него Германија мислам дека нема да помине баш добро на ова СП, не ми изгледаат баш најдобро, а и како ќе изгледаат со Гомез и Вагнер у напад. :D

Овие Аргентина се за грев. Демек не можеа да ги земат Икарди и Дибала а земаат некој аматери од аргентински нижи лиги. Па и Меси изјавил не им одговарало заедно да играат со Дибала. Затоа со дрвата кој се земени кој незнаат штоп да направат ќе му одговара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom