Пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Само шо го изгледав првото полувреме Перу со Хрватска. Па добро бе толку да немат играчи за напред Калинич шо го форсират цело време ? Батето нема фудбалско знаење, основни работи нема за фудбалер, не знај топка да прими, не знај да се позоционира ништо не знај, Анте Ребич поарно да го земат за Русија илјада пати покорисен ќе биди од овај волот напред, Крамарич исто. Брозович [emoji33] овај па неписмениот како станал фудбалер ни сам не знај, интелегенција во минус му е, Стринич освен да ја врати назад на голманот или до играчот до него ништо др не знај. Со овие просеци Хрватска ни групи нема да помини слушајте ми го зборот. Перишич не го следам толку оваа сезона ама и со него пиши пропало.

Sent from my iPhone using Tapatalk

90 англиски хулигани биле приведени синоќа во Амстердам за правење нереди низ градот....

А сега кога ќе појдат во Русија на СП, ќе изиграваат жртви по медиумите :icon_mrgr:

Инцести...

90 англиски хулигани биле приведени синоќа во Амстердам за правење нереди низ градот....

А сега кога ќе појдат во Русија на СП, ќе изиграваат жртви по медиумите :icon_mrgr:

Инцести...
Imashe muabeti deka voopshto nema ni da idat nataka, znaat shto gi cheka tamu..

Меѓу другото, и поради тоа што:
- Man Utd е англиски тим
- најмногу ги следам ПЛ и англиските лиги, близок ми е тој фудбал
- ми се допаѓа цврста игра, а не лигавење / глумење на скоро секој чекор (како кај други репрезентации)

А, за трофеи - ќе почекаме. [emoji846]

Меѓу другото, и поради тоа што:
- Man Utd е англиски тим
- најмногу ги следам ПЛ и англиските лиги, близок ми е тој фудбал
- ми се допаѓа цврста игра, а не лигавење / глумење на скоро секој чекор (како кај други репрезентации)

А, за трофеи - ќе почекаме. [emoji846]

вие англичаните слаби сте стварно, ние македонците имаме појака репрезентација од вас

-----Канте-Рабио-----
----------Погба-----------
Усман-Мбапе-Марсиал

Дали конечно му дојде паметот на Дешамп?

Ако најде некој добар стрим за Шпанија Аргентина нека постира, како што гледам нема најавено на Арените ниту пак на Спорт Клубовите пренос од утакмицата.

Ако најде некој добар стрим за Шпанија Аргентина нека постира, како што гледам нема најавено на Арените ниту пак на Спорт Клубовите пренос од утакмицата.

acestream://18aa8b43c87a206187f453448cb98c2dbcd1aa26 [HD] [SKY SPORTS MAIN EVENT] [EN]

acestream://e9755a35fb687402af2cd2ce5d93ef161456f40b [HD] [SPANISH]

Баталете Германија vs Бразил, и Шпанија vs Аргентина.

Гледајте вистински фудбал: Англија vs Италија.
Манчестеровци ја држат левата страна. [emoji6]

-----Канте-Рабио-----
----------Погба-----------
Усман-Мбапе-Марсиал

Дали конечно му дојде паметот на Дешамп?
личеше ова веќе на фудбал ама да видиме со малце посериозен противник, Русиве ми се како македонска партија

Jamie Vardy is having a party :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom