Преспав

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Не се сомневам дека не разбираш:ROFLMAO: Среќна ти нова 2019 година :):):)
Исто!

Инаку, нема врска јазикот со тоа што не разбрав, разбирам јас бугарски, туку мислата ти леташе од едно на друго ко мува во... Една реченица со било каква смисла не прочитав, погрешно ставена интерпункција (точки на сред реченица), не знам од кај да почнам, а кај да завршам. Три пати препрочитав и си реков, ај, може Нова година дека, се поднапил човекот.

Серијата покажува колку малку ни знаете !!! Епизода со кебапЧЕТАТА беше смешна.до последната сцена.Ако сум го сфатил добро, ние бегаме од Србите !!! Ова не може да се случи ,три пати капитулираат во целост..Да може политички да сме ги изгубиле воини, но три пати во Србија немаше Срби,се гледа кој од кого бега.Јас немам проблем некој "Татар" да ме нарече ,но некој да сака да каже дека се плашам од срби е тоа е проблем.......или голема шега :):icon_mrgr:

Јас не знам зошто бугари ставаат во Македонските серии. Треба обратно да е, а не вие кај нас. И би избрал пре Србин да глуми отколку бугар.

Јас не знам зошто бугари ставаат во Македонските серии. Треба обратно да е, а не вие кај нас. И би избрал пре Србин да глуми отколку бугар.
И јас не знам зошто ставаат, не можам да ти одговорим
:) Не е важно кој игра,но ги збркаа улогите.Требаше на Хрваот да биде мајстор на скарата,Рамбо некој к*урав македонец .а ако ме прашуваш мене Србинот поп или п.......р.

Цело време ги гледам на Youtube, знае ли некој во колку часот и кој ден има на телевизија?
Некој да не нашол епизодите од првата сезона?

Ке мозе некој да ми казе дали негде мозе да се гледа прва сезона?

Изгледа и вечерва ќе има Преспав епизода иако е сабота. Гледам програмска шема на Макс тв и си пишува Преспав 20:55.

Од оние серии кои поради незрело сценарио и (не)ликови стереотипи, не сакајќи стана хит кај децата и тинејџерите.

Хуморот е океј. Ликот на таљат ми е најсмешен, со се говорот. Ама колку дупки во сценариото има немогуче. Секоја епизода се наоѓа по некоја дупка. Вреди само смислата за хумор, на некој начин.

Втората сезона скоро ич не ја следев. Сега од третата ги гледав повеќето епизоди. Имаше смешни епизоди, ама имаше и тапа. На моменти ми се чинат претерани некои ситуации, ама па од друга страна ова е ситком, не е некоја серија каде најбитна е сторијата, па во тој аспект е сосема во ред. Какви очајни обиди за хумор имало во Македонија низ годините, Преспав за нив е прва лига.

Инаку да, мене Талат ми е најсмешен лик моментално. Од друга страна Миле ми е веќе потрошен лик. Ептен е стереотипен и не е смешен. Нека измислат нешто ново за него.

Втората сезона скоро ич не ја следев. Сега од третата ги гледав повеќето епизоди. Имаше смешни епизоди, ама имаше и тапа. На моменти ми се чинат претерани некои ситуации, ама па од друга страна ова е ситком, не е некоја серија каде најбитна е сторијата, па во тој аспект е сосема во ред. Какви очајни обиди за хумор имало во Македонија низ годините, Преспав за нив е прва лига.

Инаку да, мене Талат ми е најсмешен лик моментално. Од друга страна Миле ми е веќе потрошен лик. Ептен е стереотипен и не е смешен. Нека измислат нешто ново за него.

Талат им ја прави серијата нај нај моментално
со Миле баш е опфатено она кај добар дел од нашиве старци екс ју воспитување и таман си е само проклето фали Владо
Џамбазов е голема утка не го доловува ликот воопшто а и мислам сам си вметнува некоја реакција

Sent from my iPhone using Tapatalk

Талат им ја прави серијата нај нај моментално
со Миле баш е опфатено она кај добар дел од нашиве старци екс ју воспитување и таман си е само проклето фали Владо
Џамбазов е голема утка не го доловува ликот воопшто а и мислам сам си вметнува некоја реакција

Точно е тоа за Миле. Може во него да препознаеме многу од „старите патриоти“ што ги гледаме секојдневно. Ама некако цело време е тоа па тоа, не се смешни тие фори во секоја ситуација. Во некои епизоди, како онаа со парот што сакаше свадба во Преспав, сцените со Миле ми беа скроз непотребни. А точно е и дека Владо многу подобро го глумеше, му лежеше ликот.

Точно е тоа за Миле. Може во него да препознаеме многу од „старите патриоти“ што ги гледаме секојдневно. Ама некако цело време е тоа па тоа, не се смешни тие фори во секоја ситуација. Во некои епизоди, како онаа со парот што сакаше свадба во Преспав, сцените со Миле ми беа скроз непотребни. А точно е и дека Владо многу подобро го глумеше, му лежеше ликот.

епа тоа е дека на лош начин некако ги презентира форите Џамбазов
Владо си имаше некој шмек

Sent from my iPhone using Tapatalk

Владо во улогата на Миле е многу подобар и е до некаде таков Владо настрана од актерството во интервју што сум гледал е патриот што си ја сака државава и се виде тоа и кога беа протестите во гостување на емисии интервју или дебатна беше нај жесток па самата улога му легна како кец на десетка.

Последно уредено:
40 Епизоди од првата сезона ќе бидат поставени на YouTube највероватно по завршувањето на третата сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom