- Член од
- 27 декември 2018
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Има некој линк од првата сезона да ми даде, ве молам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу убава серија, но актерите се облечени како во WW2Ајде и ако не ви се допаѓа критика, повторно ме избришете
![]()
Епа каде е?
Поминаа 9 епизоди, а го нема сеуште. Чим до сега го немало...значи ќе го нема за ич.
Хотелот шо го даваат кога се снима од надвор, а воедно и плажите и езерото е Lake View-Отешево.Кој е хотелот каде што е снимана серијава?
Да откако ќе поминат нови епизоди на МРТ 1 и репризно ќе ги прикажат на МРТ 1 се ставаат на интернет а тоа е во недела навечер.На youtube само до 5та епизода, ваљда ќе ги аплоадираат викендов
Ќе ги има најверојатно вечерва.[DOUBLEPOST=1546190277][/DOUBLEPOST]Ставени се веќе епизодите Селски туризам, ДНК анализа, Дива коприва, Две дами, Бугарски ќебапЗошто ги нема епизодите од оваа недела на .нет и дали стануваат за гледање?
Јас ништо не разбрав.Серијата покажува колку малку ни знаете !!! Епизода со кебапЧЕТАТА беше смешна.до последната сцена.Ако сум го сфатил добро, ние бегаме од Србите !!! Ова не може да се случи ,три пати капитулираат во целост..Да може политички да сме ги изгубиле воини, но три пати во Србија немаше Срби,се гледа кој од кого бега.Јас немам проблем некој "Татар" да ме нарече ,но некој да сака да каже дека се плашам од срби е тоа е проблем.......или голема шега![]()
Не се сомневам дека не разбирашЈас ништо не разбрав.