Преспав

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Многу убава серија, но актерите се облечени како во WW2 :pos:Ајде и ако не ви се допаѓа критика, повторно ме избришете :)

Многу убава серија, но актерите се облечени како во WW2 :pos:Ајде и ако не ви се допаѓа критика, повторно ме избришете :)

Овај пат ќе те оставиме како пример за другите, да видат што им се случува на оние кои ја критикуваат преспав.

Кој е хотелот каде што е снимана серијава?
Хотелот шо го даваат кога се снима од надвор, а воедно и плажите и езерото е Lake View-Отешево.

На youtube само до 5та епизода, ваљда ќе ги аплоадираат викендов

На youtube само до 5та епизода, ваљда ќе ги аплоадираат викендов
Да откако ќе поминат нови епизоди на МРТ 1 и репризно ќе ги прикажат на МРТ 1 се ставаат на интернет а тоа е во недела навечер.

Зошто ги нема епизодите од оваа недела на .нет и дали стануваат за гледање?

Зошто ги нема епизодите од оваа недела на .нет и дали стануваат за гледање?
Ќе ги има најверојатно вечерва.[DOUBLEPOST=1546190277][/DOUBLEPOST]Ставени се веќе епизодите Селски туризам, ДНК анализа, Дива коприва, Две дами, Бугарски ќебап
https://www.youtube.com/watch?v=FpEWpXLKID0&list=PLTcx_OTDaQdW5geLqfH5LidCujeDsiMd5

Последно уредено:
[DOUBLEPOST=1546286681][/DOUBLEPOST]На полноќ 12часот новогодишната и на Јутјуб.

Последно уредено:
Серијата покажува колку малку ни знаете !!! Епизода со кебапЧЕТАТА беше смешна.до последната сцена.Ако сум го сфатил добро, ние бегаме од Србите !!! Ова не може да се случи ,три пати капитулираат во целост..Да може политички да сме ги изгубиле воини, но три пати во Србија немаше Срби,се гледа кој од кого бега.Јас немам проблем некој "Татар" да ме нарече ,но некој да сака да каже дека се плашам од срби е тоа е проблем.......или голема шега :):icon_mrgr:

Серијата покажува колку малку ни знаете !!! Епизода со кебапЧЕТАТА беше смешна.до последната сцена.Ако сум го сфатил добро, ние бегаме од Србите !!! Ова не може да се случи ,три пати капитулираат во целост..Да може политички да сме ги изгубиле воини, но три пати во Србија немаше Срби,се гледа кој од кого бега.Јас немам проблем некој "Татар" да ме нарече ,но некој да сака да каже дека се плашам од срби е тоа е проблем.......или голема шега :):icon_mrgr:
Јас ништо не разбрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom