Преспав

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Кога даваат дијалекти во серијава, мораат да консултираат лица кои го говорат тој дијалект.
Кривопаланечкиот на мајсторот во седма епизода беше кратовско-кумановски со евентуално некој збор паланечки.

Инспекторон од Ресен пукат Охридски т.е. од околината на Дебарца т.е. 35-40 км накај Кичево :icon_lol:

Инспекторон од Ресен пукат Охридски т.е. од околината на Дебарца т.е. 35-40 км накај Кичево :icon_lol:
За тој не знам, еден Пешчанец ми рече дека еден дел од Ресен така збореле, али можно е и да греши. :D

Може да го хејтаме Зафирчев и неговата улога, ама мора да се признае дека голем професионалец е, хрватскион јазик мислиш мајчин јазик му е.

Sent from mTalk

Ја го хејтам хрватскиов у серијата, Зафирчев си е одличен. Ула почна да ми смета ко лик, многу ми е напорна.

Денешната епизода реално беше ужасна. Не дека хуморот и до сега беше кој знае што, ама држеа до некое ниво. Ова со четникот беше многу глупо. Извештачен стереотипен лик и стари фори кои веќе на никој не му се смешни.

Најако е ја вади четников тапијата а тапијава се гледа празен жолт лист (колку да изгледа дека е старо) без букви. Можеле барем да напишат нешто на него.

Немаше врска од србин, повеќе личеше како од Стајковци да беше.
Реално затупеа во последнве епизоди, како да изгубија визија. Јелена кај е, ја снема?

Sent from mTalk

Немаше врска од србин, повеќе личеше како од Стајковци да беше.
Реално затупеа во последнве епизоди, како да изгубија визија. Јелена кај е, ја снема?

Sent from mTalk

Се смува со шефот и ѝ дадоа слободен ден. :D

Платената политичка програма го победи Преспав. За сите кои ги пропуштија првите 15 епизоди, ќе може да ги гледате секој работен ден во 17:40 на Телма.

dafuq?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom