Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бруно полошиот од натпревар во натпревар 8 гола/асистенции до сега. Од друга страна, топ 3 засилувањата оваа сезона, Хахаверц, Зијех и Вернер заедно 8 гола/асистенции.

Хм, ај за Хавертц ок.

Зијех, Зијеч, Зијек ова му беше втора утакмица или трета, која? Премал узрок да извлечеш заклучок, претпоставка да.

Ама Тимо Вернер? Стварно? Батето моментално има потполно ист огромен и инстант импакт врз тимот, ама баш ист каков што имаше Бруно кога дојде во Јунајтед. Преку него им одат 2/3 од нападите, креира, егзекутира, све што треба. Дали ќе продолжи така ќе видиме, ама да негираш дека нема импакт врз тимот е нонсенс.

Хм, ај за Хавертц ок.

Зијех, Зијеч, Зијек ова му беше втора утакмица или трета, која? Премал узрок да извлечеш заклучок, претпоставка да.

Ама Тимо Вернер? Стварно? Батето моментално има потполно ист огромен и инстант импакт врз тимот, ама баш ист каков што имаше Бруно кога дојде во Јунајтед. Преку него им одат 2/3 од нападите, креира, егзекутира, све што треба. Дали ќе продолжи така ќе видиме, ама да негираш дека нема импакт врз тимот е нонсенс.

Не е ниту за Хаверц океј. После 50+ меча сезона, доаѓа од авион во Челзи, во друга лига и е фрлен на десно крило (како да го ставиш Роберто Карлос шпиц), а веќе на првиот натпревар на своја позиција постигнува хет-трик. Плус, многу важна ставка. Хаверц е играч од средината на теренот и воопшто не му е нему примарна работа да постигнува голови. Тоа што под присила во Левер играше истурен во нападот е само бонус за него и тимот.
Тврдам дека Бруно игра поофанзивно на терен отколку Хаверц.

Ниту пак Бруно е лош играч, напротив, одличен е. Имаше полоши партии сезонава, што е разбирливо со оглед на тоа дека душа му излезе од јануари играјќи среда-сабота.

Само џабе се обидуваш да излезеш на чистец со вакви очајни PappuIndiaMUFC1234 (можеш тука и CFC слободно) ,,Твитер" излети.

Хм, ај за Хавертц ок.

Не ми беше поентата да го омаловажам учинокот на Вернер, страшно добар фудбалер е и одлично се снајде досега. Нема сомнеж ни дека ќе продолжи така. Зијех исто, беше повреден и еве во само 2 натпревари покажува дека е одличен фудбалер. Нема да игра секој ден против Барнли и Шефилд, ама и за него мислам дека ќе биде добро засилување за Челзи, посебно ако се земе предвид сумата, која беше смешна. Хахаверц според мене е преценет, и мислам дека ќе биде флоп. Може тој и златна топка да освои, кој знае, ама до сега тоа што го видов од него ми личи на уште еден извикан талент што нема да стигне далеку.
Поентата ми беше да го пецнам Дноев, којшто од стадо фудбалери за каменување од Манчестер, се фати за најдобриот во последните 10 месеци кој и сезонава е единствениот што игра добро, ако се одземат настапите на Рашфорд во ЛШ.

(како да го ставиш Роберто Карлос шпиц)
article-0-1BE2A51E00000578-65_634x435.jpg

Телевизорот не треба да му избега. Може слободно од фотеља да си гледа сега.
И retarded lives matter.

А.У баби... имаја шанса за реми и му даваат на овој да изведува пенал :icon_lol:
Ова е најбеден пенал шо некоаш сум го видел. Баш ми падна жал за Фулам.

Добро Митрович не шутка пенали бе, дали онака се шутира пенал бе алоо, кој си ти Меси ???
Автоматски споено мислење:

Ај ве молам од твитер најдете видео со флејта за пеналов на Фулам. Каков кретен :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
2+ последна :place:

Мене жал ми падна. Ама како може бе со последниот шут на натпреварот да решиш паненка да пробуваш, и да ја заебеш...

Добро Митрович не шутка пенали бе, дали онака се шутира пенал бе алоо, кој си ти Меси ???
Автоматски споено мислење:

2+ последна :place:
Posledno Mitrovic ko sutna mislam deka ja lansirase preku gol.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Мене жал ми падна. Ама како може бе со последниот шут на натпреварот да решиш паненка да пробуваш, и да ја заебеш...
А уствари кој е бе Локман да шутира пенал бе ? Со онаа ужалена фаца не би му дала ни во маало да шутира а не за израмнување на градско дерби во 100 минута

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom