Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да се играа сите утакмици на гости...
И по можност солидни екипи за противници, кои мислат дека имаат квалитет да го нападнат Јунајтед!
Ебаега, многу коцки треба да се сложат, за да му тргне на Јунајтед, што кај него, што од противникот! Од таква врба свирче не бива!
Него ајт, ионака луда посткорона( кој знае) сезона е, за све може да се најде оправдување ;)

lele ofsajdov na leeds, lele ponisteniov gol hahahaha, ova e bruka, vrvot na brukite so var ofsajdive. Sramota teska.

Dobro kakov ofsajd e ova?Wtf. Ova go nemam videno dosega. Neli rakata ne se smetase...

Дното пробиено. Колку и да ја сакам, колку и да сметам дека се игра најквалитетен фудбал, не може да се смета за најдобра лига во светот, со толкаво влијание врз играта од страна на нефудбалски надворешни фактори.

Петнаесет години ужасна арбитража. Сезонава го доживува пикот. Го обесмислија и ВАР-от, мајката да им ја ебам.

Последно уредено:
Од подобар агол да го гледаа ова во ВАР мислам дека нема вака да ги цртаа линиите...

Од подобар агол да го гледаа ова во ВАР мислам дека нема вака да ги цртаа линиите...
За ова нема што да се замараш вар да пушташ, апсолутно никој на светов немаше да се буни за тоа, ја не знам како уствари им текнало да уклучат да речат чеј бе да видиме со линииве мош ќе испадне офсајд. Бруки, е ова е убивање на фудбалот, класично.

Не знам, ако ја гледа раката тогаш можеби е офсајд. Ама кој кур ми ја рачунат раката, ментални ли се. Некни баш во Сериа А спомнав дека во ПЛ ја рачунат и раката за разлика од кај нив. Англичани, мора да се посебни они.

Дното пробиено. Колку и да ја сакам, колку и да сметам дека се игра најквалитетен фудбал, не може да се смета за најдобра лига во светот, со толкаво влијание врз играта од страна на нефудбалски надворешни фактори.

Петнаесет години ужасна арбитража. Сезонава го доживува пикот. Го обесмислија и ВАР-от, мајката да им ја ебам.

Во ред е да се прават грешки ама ова се кражби,апсурдно е,трагично....се си мислам дека во Англија намерно имаат ваков критериум судиите...чисти прекршоци не судат,тргање за дрес во контра не даваат жолт,смешни голој поништени и други досудени.....ваков циркуз нема во Мкд трета лига ....бруки

За ова нема што да се замараш вар да пушташ, апсолутно никој на светов немаше да се буни за тоа, ја не знам како уствари им текнало да уклучат да речат чеј бе да видиме со линииве мош ќе испадне офсајд. Бруки, е ова е убивање на фудбалот, класично.

И да се пушти и да не се пушти на ВАР, аголот на снимката по која цртаа линии не ја покажува објективната поставеност Кујате и Клајн. Кога веќе има ВАР мора да си обезбедат на секој стадион камери баш во тој дел од теренот каде што ќе се гледа многу појасно.

Сепак ВАР се воведува за да се минимизираат грешките, но не и ВАР да создава грешки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom