- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 7.320
- Поени од реакции
- 25.541
Пасот пред центаршутот/ударот на Бруно беше од Рашфорд.
Ах, тоа не го забележав.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пасот пред центаршутот/ударот на Бруно беше од Рашфорд.
Честито титула Јунајтед!
И по можност солидни екипи за противници, кои мислат дека имаат квалитет да го нападнат Јунајтед!Да се играа сите утакмици на гости...
За ова нема што да се замараш вар да пушташ, апсолутно никој на светов немаше да се буни за тоа, ја не знам како уствари им текнало да уклучат да речат чеј бе да видиме со линииве мош ќе испадне офсајд. Бруки, е ова е убивање на фудбалот, класично.Од подобар агол да го гледаа ова во ВАР мислам дека нема вака да ги цртаа линиите...
Дното пробиено. Колку и да ја сакам, колку и да сметам дека се игра најквалитетен фудбал, не може да се смета за најдобра лига во светот, со толкаво влијание врз играта од страна на нефудбалски надворешни фактори.
Петнаесет години ужасна арбитража. Сезонава го доживува пикот. Го обесмислија и ВАР-от, мајката да им ја ебам.
За ова нема што да се замараш вар да пушташ, апсолутно никој на светов немаше да се буни за тоа, ја не знам како уствари им текнало да уклучат да речат чеј бе да видиме со линииве мош ќе испадне офсајд. Бруки, е ова е убивање на фудбалот, класично.