Видеово повеќе лоши чувства, мисли, болка и компликации може да нанесе на човечкиот организам и од корона.
Сите фудбалски великани собрани на едно место со слична животна приказна во стил "се виде моето некад лопта сада флаша" , "и јас ќе успеев само немаше кој да ме турка/бутка напред" , "и јас ќе играв во Европа само да не беа повредите со коленава".
Утакмицава сигурно завршила со некој резултат како просечна кошаркарска утакмица на летната параолимпијада со краен резултат од 5-12 (ова е само една мала компарација, ако треба ќе избришам, ништо немам против таквите деца, ја имаат мојата поддршка).
Се надевам утакмицава сте ја затвориле како што доликува на типична сеоска утакмица со 2-3 гајби пива, купени и испиени пред најблиската кооперација.
После изгледаново видео, можам да кажам дека и не е се толку лошо. Една од позитивните работи е што и ја добив желба да дојдам во иднина, без да мислам дека сум најлошиот поединец на терен.
За крај ќе кажам едно хехенце, топ сте дечки, овие моменти и сеќавања остануваат за цел живот