Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не пратам Серија А освен дерби натпревари, ама гледам Смолинг денес гол и асистенција за Рома. Се прероди ли човекот или што е работата? Од друга страна Џонс уште си игра прва постава во Јунајтед...
Премиер лига пратам без гајле. Не го пратам натпреварот моментално, немам поим што се случува ако мислиш на тоа. За Смолинг ми беше муабетот, ме заинтересира дали е подобрен.Изгледа ни Премиер лига не пратиш. Али во ред.
Премиер лига пратам без гајле. Не го пратам натпреварот моментално, немам поим што се случува ако мислиш на тоа. За Смолинг ми беше муабетот, ме заинтересира дали е подобрен.
Има шанси да го враќаат?Добро изигра денес.
За малце и втор гол ќе даеше на крај.
Доста е добар на прекини.
Премиер лига пратам без гајле. Не го пратам натпреварот моментално, немам поим што се случува ако мислиш на тоа. За Смолинг ми беше муабетот, ме заинтересира дали е подобрен.
Аха не го разбрав. Го гледам денеска прва постава затоа ми влезе во муабетот зошто знам со Смолинг дека не беа омилени.Сака да каже дека Џонс не е прва опција на штоперска позиција, не е ни прва постава, нит па трета, туку четврта. Затоа ти вика дека не пратиш ПЛ![]()
Аха не го разбрав. Го гледам денеска прва постава затоа ми влезе во муабетот зошто знам со Смолинг дека не беа омилени.