Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Не пратам Серија А освен дерби натпревари, ама гледам Смолинг денес гол и асистенција за Рома. Се прероди ли човекот или што е работата? Од друга страна Џонс уште си игра прва постава во Јунајтед...

Не пратам Серија А освен дерби натпревари, ама гледам Смолинг денес гол и асистенција за Рома. Се прероди ли човекот или што е работата? Од друга страна Џонс уште си игра прва постава во Јунајтед...

Изгледа ни Премиер лига не пратиш. Али во ред.

Ливерпул, Сити, Челзи, Лестер, Шефилд Јунајтед, Вулвс.

Големата шестка.

:ROFLMAO:

Изгледа ни Премиер лига не пратиш. Али во ред.
Премиер лига пратам без гајле. Не го пратам натпреварот моментално, немам поим што се случува ако мислиш на тоа. За Смолинг ми беше муабетот, ме заинтересира дали е подобрен.

Играчиве немаат претсава што всушност прават и играат. Слободен удар на 30тина метри, опција да се нафрли, штопери трчаат напред и претпоставуваат дека ќе има нафрлање а тој што изведе си ја подаде и вртеа одоколу па Мегваер заебан у ситуацијата чекаше цела минута у 16ник нафрлање, па виде-невиде си се врати назад.

Премиер лига пратам без гајле. Не го пратам натпреварот моментално, немам поим што се случува ако мислиш на тоа. За Смолинг ми беше муабетот, ме заинтересира дали е подобрен.

Добро изигра денес.
За малце и втор гол ќе даеше на крај.
Доста е добар на прекини.

Шефилд играат ко најискусна премиерлигашка екипа да се. Организација под конец.

Сака да каже дека Џонс не е прва опција на штоперска позиција, не е ни прва постава, нит па трета, туку четврта. Затоа ти вика дека не пратиш ПЛ :)

Сака да каже дека Џонс не е прва опција на штоперска позиција, не е ни прва постава, нит па трета, туку четврта. Затоа ти вика дека не пратиш ПЛ :)
Аха не го разбрав. Го гледам денеска прва постава затоа ми влезе во муабетот зошто знам со Смолинг дека не беа омилени.

Аха не го разбрав. Го гледам денеска прва постава затоа ми влезе во муабетот зошто знам со Смолинг дека не беа омилени.

На Смолинг пас играта му е минус, и е причина зошто го дадоа на позајмица.

Му одговара побавен фудбал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom