Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
75262115_10158034469683598_4678487925409710080_n.png

Близу е, ама ипак мислам дека не е во офсајд.
Како што кажав, коленото на Салах е ептен сумливо од овој агол. Ама како одлучија така брзо дали е офсајд или не, кој знае. :D

Како што кажав, коленото на Салах е ептен сумливо од овој агол. Ама како одлучија така брзо дали е офсајд или не, кој знае. :D
Стапалото на Стоунс мене ми изгледа ко да е понапред. :)

како одлучија така брзо дали е офсајд или не, кој знае. :D
Се изнавежбале од милиметарот на Шефилд и сега уште од око погодуваат, не им требаат ни линии, ни милиметри ни ништо :)

Исто мислам и јас, од сликава се гледа дека малце коленото му офсајд :D

Нема шанси вториот гол да го проверија за офсајд така брзо.

Покажаја на СК со линија со се дека нема офсајд, а за првото нека пушти некој ако најде ја мислам дека прво Силва ја играше со рака.

Агуеро гола вода, 2 чисти шанси ги упропасти со аматерски шутеви.. само против боранија екипи го бива дечкото...
Не му е денот денеска нема збор, ама дека само против боранија екипи го бива... не би рекол. :) Види му статиситка против големите тимови у ЕПЛ ќе видиш што сакам да кажам.

Агуеро за оние шутеви одма на клупа ќе го ставам..мораше барем една да ја погоди..нека го стави Хесус второто..можеби технички е послаб ама е топ во ногата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom