причината за тоа беше оти Вотфорд и Удинезе имаат ист газда и цело време си шалтаа играчи меѓу себе.Кој менаџер на Вотфорд ги изнасобра сите пацови од Серие А едно време, Флорес беше?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
причината за тоа беше оти Вотфорд и Удинезе имаат ист газда и цело време си шалтаа играчи меѓу себе.Кој менаџер на Вотфорд ги изнасобра сите пацови од Серие А едно време, Флорес беше?
Да памтам и во Шпанија мислам клуб имаа ако не се лажам. Еден трансфер период мислам дека навистина надонесоа премногу и таков впечаток ми е оставен, Зарате, Переира, Нианг, Миангпричината за тоа беше оти Вотфорд и Удинезе имаат ист газда и цело време си шалтаа играчи меѓу себе.![]()
Да памтам и во Шпанија мислам клуб имаа ако не се лажам. Еден трансфер период мислам дека навистина надонесоа премногу и таков впечаток ми е оставен, Зарате, Переира, Нианг, Мианг![]()
Мацари, беше мислам.Кој менаџер на Вотфорд ги изнасобра сите пацови од Серие А едно време, Флорес беше?
Леле да, како можев да заборавам вакво нешто, ми иде сама да си ставам казнени поениМацари, беше мислам.
Отказот на тренерот на Ватфорд реално ќе се случеше порано или подоцна. Ме изненадува што норвежанецов не доби клоца уште. Ајде може ќе се свести управата , па ќе го избркаат што поскоро. Инаку гледам во анкетава погоре има некои кои гласале дека Арсенал ќе освои. Како фан на Арсенал убеден сум дека за Арсенал ќе биде премија ако биде во топ 4 . Шампиони нема шанси да бидат, не со овој тим кој моментално го имаат. Одбраната е доста слаба, клупата е кратка единствено нападот е солиден. Ама со слаба одбрана, не очекувам да имаат добра сезона. Ќе бидат просек како и претходната сезона, може и полоши ќе се од лани.
Дури и Венгер е мрднат како нас што гласавме за таа опција. И да, каков фан сум ако од старт навивам за 4то место? Без разлика каква е сега ситуацијата, кога лигата започнува сите имаат подеднакви шансиЛестер е еден од тие тимови што ја искористија таа шанса. Порано случај беше и Блекбурн.
Ако освои Арсенал, дали сум бил објективен? Ако завршат втори, а пред нив да не се Сити и Ливерпул, дали сум бил објективен? Уживај во сезоната. Дискусијата остави ја за после новогодишните празници.Не велам да не навиваш, туку да бидеш објективен. Тоа е проблемот кај нас навивачите на Арсенал. И никаде не реков дека е мрдат или дека вие сте мрднати. Само треба да сме објективни, а не да сме пристрасни. Имај пријатна и убава вечер.![]()