Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Кој менаџер на Вотфорд ги изнасобра сите пацови од Серие А едно време, Флорес беше?
причината за тоа беше оти Вотфорд и Удинезе имаат ист газда и цело време си шалтаа играчи меѓу себе. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
причината за тоа беше оти Вотфорд и Удинезе имаат ист газда и цело време си шалтаа играчи меѓу себе. :D
Да памтам и во Шпанија мислам клуб имаа ако не се лажам. Еден трансфер период мислам дека навистина надонесоа премногу и таков впечаток ми е оставен, Зарате, Переира, Нианг, Мианг :D

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Да памтам и во Шпанија мислам клуб имаа ако не се лажам. Еден трансфер период мислам дека навистина надонесоа премногу и таков впечаток ми е оставен, Зарате, Переира, Нианг, Мианг :D
Гранада беше шпанскиот тим. ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Татко и син се сопственици. Таткото е на Удинезе, а синот е на Вотфорд. Синот попаметен, си избра клуб од Лондон.

Ја продадоа Гранада и ги снема оние трансфери помеѓу овие клубови. Ако не те бива во Италија одиш во Шпанија на позјамица и на крај во Англија.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Газдата тие сезони си носеше играчи од Италија и пред тоа му изнакупија и на Др. Хаус. :Д

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Отказот на тренерот на Ватфорд реално ќе се случеше порано или подоцна. Ме изненадува што норвежанецов не доби клоца уште. Ајде може ќе се свести управата , па ќе го избркаат што поскоро. Инаку гледам во анкетава погоре има некои кои гласале дека Арсенал ќе освои. Како фан на Арсенал убеден сум дека за Арсенал ќе биде премија ако биде во топ 4 . Шампиони нема шанси да бидат, не со овој тим кој моментално го имаат. Одбраната е доста слаба, клупата е кратка единствено нападот е солиден. Ама со слаба одбрана, не очекувам да имаат добра сезона. Ќе бидат просек како и претходната сезона, може и полоши ќе се од лани.

Дури и Венгер е мрднат како нас што гласавме за таа опција. И да, каков фан сум ако од старт навивам за 4то место? Без разлика каква е сега ситуацијата, кога лигата започнува сите имаат подеднакви шанси :) Лестер е еден од тие тимови што ја искористија таа шанса. Порано случај беше и Блекбурн.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Послем тоа кој? Роберто Мартинез, Каранка? Дај нека отпаднат, нема напредок веќе кај овие.

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117

Дури и Венгер е мрднат како нас што гласавме за таа опција. И да, каков фан сум ако од старт навивам за 4то место? Без разлика каква е сега ситуацијата, кога лигата започнува сите имаат подеднакви шанси :) Лестер е еден од тие тимови што ја искористија таа шанса. Порано случај беше и Блекбурн.
Не велам да не навиваш, туку да бидеш објективен. Тоа е проблемот кај нас навивачите на Арсенал. И никаде не реков дека е мрдат или дека вие сте мрднати. Само треба да сме објективни, а не да сме пристрасни. Имај пријатна и убава вечер. ;)

A

Aexil Kong

Гостин
Овој тренер Грасија после подолг период беше единствениот тренер на кој му беше продолжен договорот да го води и во втора сезона и еве што му се случи. :(

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Не велам да не навиваш, туку да бидеш објективен. Тоа е проблемот кај нас навивачите на Арсенал. И никаде не реков дека е мрдат или дека вие сте мрднати. Само треба да сме објективни, а не да сме пристрасни. Имај пријатна и убава вечер. ;)
Ако освои Арсенал, дали сум бил објективен? Ако завршат втори, а пред нив да не се Сити и Ливерпул, дали сум бил објективен? Уживај во сезоната. Дискусијата остави ја за после новогодишните празници.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Каква превара од играч, се шлепаше на грбот на Канте во Лестер и се изгуби после таа сезона кога освоија титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom