Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Лошо му падна што не е веќе најскап дефанзивен играч изгледа. :D

Substitutions - Players must leave the pitch by the nearest point on the touchline unless the referee allows them to leave on the half-way line for safety or injury reasons.

Ова со брзо изведен прекин ќе биде хаос, има да се погубат и судии и играчи

Фала курцу, нема да го гледам Озил да се влечит ко смок

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Yellows and reds - If the attacking team wishes and the referee has not started to issue the card, they can take a quick free-kick at this point so long as it creates a goalscoring opportunity. The referee will then issue the card when the ball next goes out of play.

However, if the referee was about to send off the player who has given away the foul for denying a clear goalscoring opportunity, they will only receive a yellow card if the attacking team takes the quick free-kick.

WTF :D

E ова второво е смешно, од кај да знам што картон сака да извади, секако дека ако извади црвен картон ќе почекам :D

Судијата со новото правило за картони.
giphy.gif

Ни на фифа не може да се испрограмира ова. Ќе почнат сите да изведуваат прекин кога сакаат и на крај судијата ќе нема никаков авоторитет.

E ова второво е смешно, од кај да знам што картон сака да извади, секако дека ако извади црвен картон ќе почекам :D
Жолт картон за противникот + сигурен гол или црвен картон без гаранција дека ќе падне гол од слободен :toe:

Мислам дека ретко ќе се случува некој да изведе брз фаул во таква ситуација. Прво што прават играчите тогаш е урлање кон судијата да му даде црвен на противникот, а и напаѓачот најчесто е далеку од соиграчите, па и теоретски е тешко да се изведе брз фаул.

Комедии, како во некоја игра кога бираш две можности, дали сакаш 5 strength или 5 intelligence.

Боже сачувај правилава. Уште ми е чудно што голманот може да му додаде на играчот внатре во шеснаесетник.

1200.jpg

29212064.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom