Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зашто е Англија брат, не се нормални. Пази каква ситуација направија, ако ја разбирам убаво:
Во моментот на случувањето не виделе, отпосле во текот на натпреварот виделе али не можеле да го казнат и сега откога заврши натпреварот не можат да го казнат ретроактивно, бидејќи во текот на напреварот сепак прегледале снимка и не го казниле хахахах.
Мене ме буни што мислам дека ова е после последниот свиреж, кога настана хаосот што е уште поедноставно да го решиш како проблем.
Нека ме поправи некој ако не е тој период од утакмицата.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.759
Поени од реакции
52.729
Мене ме буни што мислам дека ова е после последниот свиреж, кога настана хаосот што е уште поедноставно да го решиш како проблем.
Нека ме поправи некој ако не е тој период од утакмицата.
Така беше. Проблемот е што била одма ситуацијата проверена од ВАР (бар јас како што разбрав) и не решиле тогаш они ништо да му сугерираат на судијата. А поради тоа сега не може да се донесе различна одлука.
Знам дека е вакво правилото, ама сепак мора да има исклучоци за вакви работи кај што е очигледно дека мора да има казна...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам со ВАР дали се менува нешто ама ако судијата во репортот пише дека го видел инцидентот и решил да (не) санкционира, тогаш нема да има ретроспективна одлука.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не знам со ВАР дали се менува нешто ама ако судијата во репортот пише дека го видел инцидентот и решил да (не) санкционира, тогаш нема да има ретроспективна одлука.
Ама ниту еден од судиите не видел, како што разбрав.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама ниту еден од судиите не видел, како што разбрав.
епа тогаш треба да биде испитан инцидентот, дали со санкција или не, не навлегувам, освен нели ако нема некоја збутана фуснота во правилата на ВАР технологијата :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.253
Поени од реакции
46.636
Уклетиве арсенал имаат играч позитивен на корона, не го именуваат, и плус уште 2ца се изолирани, после мечот со Сити.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
епа тогаш треба да биде испитан инцидентот, дали со санкција или не, не навлегувам, освен нели ако нема некоја збутана фуснота во правилата на ВАР технологијата :D
Има, од пишаното вика дека инцидентот е прегледан од ВАР, по завршувањето на мечот, и судијата одлучил да не го казни, што автоматски ја исклучува опцијата за ретроспективен бан. Комедии.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Како бе сите го прифаќаат без збор да изустат black lives matter перењево на мозок, па кај ви к.р бе демократија?
Што е ова бе апартхејд ќе спроведуваме апартхејд кон сите што не се црни, т.е таргет на белците?
Кај сте бе вие куртони од интелектуалци, јавни личности да зуцните нешто?
Која демократија е ова семеви е.ем само black lives matter бе едноклеточни?
Ви е.ам све
Се извинувам за офтопик рантов, ама преку к.р ми се дојдени

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.276
Поени од реакции
43.037
Како бе сите го прифаќаат без збор да изустат black lives matter перењево на мозок, па кај ви к.р бе демократија?
Што е ова бе апартхејд ќе спроведуваме апартхејд кон сите што не се црни, т.е таргет на белците?
Кај сте бе вие куртони од интелектуалци, јавни личности да зуцните нешто?
Која демократија е ова семеви е.ем само black lives matter бе едноклеточни?
Ви е.ам све
Се извинувам за офтопик рантов, ама преку к.р ми се дојдени
немој вака рики и пеџа ќе реагираат одма ќе се вознемират

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Уклетиве арсенал имаат играч позитивен на корона, не го именуваат, и плус уште 2ца се изолирани, после мечот со Сити.
Според поведението на терен јас би типувал на Давид Луиз...нема друго објаснение.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Loso si razbral. Arsenal imal eden igrac zarazen nekolku dena PRED natprevarot so Siti i toj bil vo blizok kontakt so uste dvajca i bile izolirani i ne trenirale.
Koga gi testirale podocna pred natprevarot bile negativni i site igrale na natprevarot.

Mislam so tebe diskutiravme koga ti velese deka ako ima zarazen igrac od eden tim, celiot tim da ode vo izolacija, sto se ispostavi kako sto gledas netocno.

Site ligi kje se doigrat bez razlika dali imaat pozitiven slucaj ili ne. Ednostavno finansiski zagubata bi bila pogubna.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ако си прочитал на нашиве портали или евентуално спорт клуб ондак да, така е :D

Целата ситуација била пред натпреварот со Сити, и поради тоа тројцата изгубиле 3 дена од тренинг. Ниту еден не бил позитивен, туку резултатите биле грешни.
Автоматски споено мислење:

Ова не ми е јасно, зошто веднаш не беше казнет за фаќањето за врат ама еве, не виделе.
И сега, во ред, не виделе ама нели ако не видат, после тоа се прегледуваат снимки и се носи одлука?
Како може одлуката да биде дека нема да биде санцкиониран кога го фати за врат?
50/50 :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каков банер имало на Сити - Барнли?

Статус
Затворена за нови мислења.