ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.783
- Поени од реакции
- 44.021
Добро зошто уште го вртиш муабетот кој ќе се бори за титула не ми е јасно. xD Нормално дека Сити и Ливерпул се број еден и број два фаворити за титула на старт на сезона. Нормално дека ако овие две екипи се борат на крај на сезона за титула 90% од фановите на Јунајтед би навивале за Сити да земе. Точно дека сум форсирал за Ливерпул милион пати на форумов (и тоа било апла очигледно најчесто) и ќе продолжам да форсирам како што сите форсираме обично.Па затоа ќе мислиш дека квалитетот на овие две екипи е тука некаде со оној на Јунајтед, затоа што не ги глеаш.
Не знам како е возможно да се борат кога рече дека Ливерпул нема шанси да биде второ место.
АМА кога ти викам дека мојот пост нема никаква врска со Ливерпул и Сити, и еве веќе 10ти пост како ги замарам другите и ти објаснувам, разбери дека стварно нема.
Зошто би навивал јас за Сити од прво коло жити се? Прво, само Јунајтед има освоено три пати по ред ПЛ, зошто да сакам некоја друга екипа да го повтори тоа уште на сам старт на сезона?
Второ, што е толку битно Сити со победа да ја отвори сезоната? Ако не тепаа денес значи Ливерпул автоматски освојуваше или..? Па уште 37 кола има да му ебам мајката..
И трето, неможе ли некоја трета екипа да освои? Лестер беа 17ти фаворити кога освоија, Челзи првата сезона со Конте и во топ 4 не ги стававме. Јунајтед 2011 зема титула и стигна финале ЛШ со полупросечна екипа. Не се само Ливерпул и Сити у лигава.
Можеби, ама јас си кажав зошто мене лично не ми се допаѓа да се мери до милиметар. Стварно не знам и зошто воопшто се разви дискусијава на 10 страни, ама иам чувство дека и во Драга Кајгана ако пишам пост, ќе излезе дека е поради тоа што не сакам Ливерпул да освои Премиер Лига. (ко да освоиле до сегаПодобро да почекаме после гол отколку да се пишуваат 750 страни на форумов. Ексик веќе да се разглаба секоја одлука на судијата а паднал супер фудбал ама никој не спомнува зошто во меѓувреме се искочени 300 мемиња и се тркаат кој попрво ќе постира.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)