Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
Јас мислам дека после ова Австриецот на клупата на Сотон добива отказ.
![](https://media.giphy.com/media/3o85xr9ZKY1wbbJXDW/giphy.gif)
Јас мислам дека после ова Австриецот на клупата на Сотон добива отказ.
Хехе не ви здосади уште да си играте со сликички?
Не го сфаќам прашањетоА што ако Роџерс со оваа екипа на Арсенал е моментално на 16то место?
Неможе да освојат бро.Многу ме интересира ако освојат пак Лестер што ќе имаат да кажат тие што викаа "тоа со Лестер еднаш во милион години се дешава."
Ау, има ептен тука што да се збориМногу ме интересира ако освојат пак Лестер што ќе имаат да кажат тие што викаа "тоа со Лестер еднаш во милион години се дешава."
Не не, далеку си од поентата.Не го сфаќам прашањето
Ако Роџерс сега би бил тренер на Арсенал и би бил 16то место тоа не го прави добар тренер. Да, не значи дека само треба да си добар за мали екипи, треба да знаеш и големите да ги водиш.
Ваљда парелелата е дека со Ливерпул беше тапа?
Ех, добар беше и во Ливерпул, дојде после сезона каде што Ливерпул беа осмо место, и во втората сезона се случи лизгањето на Стиви Џи, и беа блиску и до титула.
Добар си бил отсекогаш.
Нели, фала богу Клоп е бољи, не зборам дека е маестрален тренер Роџерс што би го сакала секоја екипа, ама е сосема солиден тренер.
Автоматски споено мислење:
И незаслужен хејт добиваше на моменти во Ливерпул кога беше
Фала богу тоа, чисто јадење гомна и фантазирање ми е муабетот, се сложувам за тоа, и ја исто мразам "што би било ако би било" муабети, никад не би знаелеНе не, далеку си од поентата.
Муабетот ми е дека е глупо да споредуваш нешто што не се случило или нема да се случи.
Така да твојата теза дека Емери не би бил во први три со Лестер е само од чиста фантазија. Незнаеме, ниту ќе знаеме.
Не го оспорувам квалитетот на Роџерс. Мене ми се свиѓаше и додека беше до Ливерпул иако не беше сјаен како сега.