Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Chelsea bi trebalo da osvoi Premier Liga ili Manchster City. Eden od ovie 2 kluba.

Pobedava solza e mislam deka... chista ko solza.
Ако игра Алонсо свка утакмица како прошливе 3 можно е. Ама не забравај дека Ливерпул ќе ги спушти на земја.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Абе ќе плачите сите од Манчестер.

Искрено и Челзи не ги отпишувам, Сари може ќе ги врати у живот како тогаш што направи Конте, никој не очекуваше ништо од нив таа сезона распадната екипа беа, па направи серија од 100 победи по ред.

Па и не сум сигурен дека ќе дадеше гол да не се одбиеше топката од Једлин.
Да не се одбиеше топката од Једлин, ќе ја пикнеше во мрежа Баркли на втора и пак ќе беше гол.

i bura da kosi i veterr da veee liverpooool yeeeeeeee[DOUBLEPOST=1535326779][/DOUBLEPOST]da pustam isecoci od mojot valcer na mojata svadba so newer walk alone cela sala gostiiii ouuu se ezev

i bura da kosi i veterr da veee liverpooool yeeeeeeee[DOUBLEPOST=1535326779][/DOUBLEPOST]da pustam isecoci od mojot valcer na mojata svadba so newer walk alone cela sala gostiiii ouuu se ezev
Немаш ти храброст за такво нешто :coffee:

Хехе.
3fcb84a5a44bc79f6ea0b6b6a676f1ae.jpg

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Ima da go pogrebaat denes Man Utd na sred Old Trafford na ushte nepocnata sezona... Ajde Harry Kane i Delle Ali da ve vidime, dosta bea gluposti, tresnete gi gomnava od zemja.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom