Ако победи во сабота Пул,а и Сити изгуби во недела ќе видиш како ќе изникнат и овде и на Фејсбук со табот BOOMБраќава скаузери пикнаа глава у земја ко ноеви?
Намерно го прават тоа Сити да освои, не знам зошто али сите утакмици ги направија сити да ги игра пред Ливерпул од нова година навака.Како бе Сити го одиграа натпреваров од 27 коло порано ?!
Знае некој што е причината што синоќа исто не играа и Челзи - Брајтон& Хоув Албион! И тој натпревар е на календарот кога се игра финалето од Лига купот па е одложен за отпосле.
Шознам.. а и не ме интересира како ќе излезе на крај само Тотенхем да не освојатНамерно го прават тоа Сити да освои, не знам зошто али сите утакмици ги направија сити да ги игра пред Ливерпул од нова година навака.
Не си сериозен за ова нели?Намерно го прават тоа Сити да освои, не знам зошто али сите утакмици ги направија сити да ги игра пред Ливерпул од нова година навака.
Делумно, не го кривам сити Ливерпул што е катастрофа, но стварно ми нема смисла ова, месец дена пред нас играат.Не си сериозен за ова нели?
Како да играат Челзи кога вчера Брајтон играше Куп против ВБА?Шознам.. а и не ме интересира како ќе излезе на крај само Тотенхем да не освојат
Туку, можеше и Челзи малку да се растерети па и они да одиграат синоќа кога веќе играат на таа карта од ФА.
Во право си... возвратните натпревари од ФА беа вчера и некни, и ич не ми ни текна да проверам. Ете, сме можеле и ние да играме синоќа ако изгубеа ВБА уште на првата.Како да играат Челзи кога вчера Брајтон играше Куп против ВБА?
@Peja989Намерно го прават тоа Сити да освои, не знам зошто али сите утакмици ги направија сити да ги игра пред Ливерпул од нова година навака.
Што би рекол мојот човек Стек, пишувам од болница, на инфузија сум
И тоа кои утакмици, Арсенал, Евертон и Челзи... единствено позитивно е што Арсенал и Челзи ги играт/ше дома.Абе завера се кова Ливерпул да не освои со ова Сити порано што игра, не дека Ливерпул имаше 7 бода водство со можност за 10 со победа против нив. Не заебавајте, Сити ќе одигра 3 утакмици за 7 дена заклучно со викендов, гледајте на тоа дека се позаморени.