ova e taa nedisciplina sto najmnogu ja mrazam kaj igracite, primer tuka, vidi go martial, sto sakas poise od ova, mu davas pas po zemja i ovoj od prva ima zicer situacija za gol, skoro i penal situacija, bar od ovoj kadar taka deluva.
sto kur sutira gomnovo tuka i mi glumi ronaldo, aj mrs u picku mater, od vakvi sutevi najveke vrijam, koga so eden laznjak demek sut a ustvari prais pas mozes da izdejstvuvas 300 pati bolja prilika od onaa situacija u koja si i sutiras, kade sansite za gol se sekako mali.
Inace, liverpul na klop treba dozivoten dogovor da mu daat, bolje od ova sto go igraat nit igrale nit ke igraat, a sto e mnogu bitno veke imaat oformen sistem i nema mnogu da sharaat baraat koga ke pravat transferi.
Klop tocno znae sto mu treba, i ke gleame mnogu drugi igraci za koi do vcera ne sme znaele deka postojat, ko robertson ili arnold, pa i shakiri koj odlicno legna u negoviot sistem. Ova me potseka na vremeto na fergi, koga flecer kaj nego deluvase ko iniesta, a ustvari da go strpas u drug tim za kur ne go biva. Ne deka vazi ova za ovie sto gi nabrojav od liverpul, ama poentata mi e mislam jasna.