Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Можда некој пишал уназад ама со победава денеска Конте ги има победено сите екипи со кои што се има соочено во ЕПЛ

посекако Пеп ке ја земе останати е да пополнат бројка

Sent from my iPhone using Tapatalk

Заслужен пораз денес, нема збор. На играчите за денес не им замерувам, преморени се, истите овие играчи веќе месец дена играат среда-сабота. Ливерпул можеше многу порано да си обезбеди ЛШ, да не направеа глупости против ВБА и Стоук, вака ќе мора преку потешкиот пат.

Заслужен пораз денес, нема збор. На играчите за денес не им замерувам, преморени се, истите овие играчи веќе месец дена играат среда-сабота. Ливерпул можеше многу порано да си обезбеди ЛШ, да не направеа глупости против ВБА и Стоук, вака ќе мора преку потешкиот пат.
За каков потежок пат збориш и ти и сите други? Ај баш кажи како може Ливерпул да не фати ЛШ догодина.

Да не го победи Брајтон.
И нерешено им е доволно, а верувај нема шанси да изгубат. Јас сум најголем хејтер на одбраната ама сеа сум сигурен дека нема да изгубат.

И нерешено им е доволно, а верувај нема шанси да изгубат. Јас сум најголем хејтер на одбраната ама сеа сум сигурен дека нема да изгубат.
Не им е доволно нерешено доколку Челзи ги тепа двете.

Ќе фатат на најтешкиот веруј ми оној на 26ти што ќе биде :icon_mrgr:

bilo kako bilo ama liverpul e vo strasen pad na formata e sea ne veruvam so brajton da kalkuliraat loso e sto mecot pocnuva so 0-0 taka da sve mozno do kraj ma da i brajton nema za sto da se bori ipak sakam 90 min da ja docekame so +2 gola oti ako nekoj klub ima nesrekja i nespretna odbrana toa sme nie , sepak golem zalak e ls i toa finale vo kiev si go zema danokot
sto povredi sto losi momenti se sobra se ama liverpul ne e liverpul ako ne odi po najteskiot pat

Џабе се прават математики во моментов преку сила 5% би им дал на Челзи да завршат во топ4.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom