Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Тажен ден за ПЛ. Венгер последниот човек што ја красеше олд скул ПЛ, кога веќе нема ликови како Тери Лампард, Џерарди и Бенџами Мварувари.:(

Иначе сеа конечно од следната сезона ќе видат Арсеналовци дека Венгер не е причината што немаат титула 15 години и губат од Баерн Минхени по 5-0.

Ајде ја и ти кладба дека ќе биде баш обратно

i eden za baern se kladese ovde davase i koeficienti amaaa

посекако Пеп ке ја земе останати е да пополнат бројка

Sent from my iPhone using Tapatalk
@Ilumious, глеј каква беља направи со твоето посекако! Едвај малку од малку летоска го ставивме на место, сега ова!

just sayin'
f59c323a5ee43bfaa5ba45449cdffa06.jpg

На одсбајлб има дека на Фоден му фалел настап за ПЛ медал, Пеп зел го зацементирал на клупа вчера :pos:

Последно уредено:
Џабе се прават математики во моментов преку сила 5% би им дал на Челзи да завршат во топ4.

како 5 % кога Тотенхем нема право на кикс, а не игра со наивни противници, исто и Челзи.
Време е Лестер да се оддолжи за нерешеното со Тотенхем кога станаа официјално шампиони [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Арсенал муи дава 10 милиончиња на Венгер, а Алегри е на 2 чинам. Ке се испеглаат разликите за едно 5-6 милиони.

Само 5 менаџери во историјата на ПЛ имаат играно против 20+ екипи и ги имаат победено сите тие екипи:
Фергусон, Венгер, Страхан, Мурињо и Конте.

Арсенал муи дава 10 милиончиња на Венгер, а Алегри е на 2 чинам. Ке се испеглаат разликите за едно 5-6 милиони.

Не е проблем платата,колку некои други работи.

Најнесигурните почнаа да пишуваат шпекулации :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom