Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па и ти треба да си разочаран како фан на фудбалот. Ако ти е интересно да гледаш како Ливерпул, Арсенал и Тотенхем се борат за мочано 4то место, тогаш не знам што да кажам. :D
Абе, како да не си свесен дека 2 лоши утакмици може да ве смести на 6ти место па да се борите со Евертон за ЛЕ :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.260
Абе, како да не си свесен дека 2 лоши утакмици може да ве смести на 6ти место па да се борите со Евертон за ЛЕ :D
Па очигледно не е свесен, нели гледаш дека цел ден коментира со Hawking-ка у главата. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Абе и 2 лоши утакмици на Сити и еве не пак на 5 бода, но целокупно гледано до сега, Јунајтед треба со Челзи да се јаде за второто место. Сепак многу ќе зависи и од ЛШ и кој тим колку далеку ќе истурка таму. Како и да е, пак не гледам причина зошто би седнал да гледам некоја небитна утакмица на Ливерпул или Арсенал пример како што би ги гледал тие екипи кои се борат за титула. :D

Член од
23 март 2017
Мислења
420
Поени од реакции
751
После толку години обиди за шетање изгледа сега пеп конечно ќе се прошета
Ако не се лажам ова му е втора година на Пеп у Премиер Лига, во првата експериментираше и им даде надеж на екипите мислам лани не се ни обиде да се шета ама затоа оваа година шетајнето ке биде незаборавно а за некои фанови и трауматско. :aplauz::kezec:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Па и ти треба да си разочаран како фан на фудбалот. Ако ти е интересно да гледаш како Ливерпул, Арсенал и Тотенхем се борат за мочано 4то место, тогаш не знам што да кажам. :D
Мене секако ако веќе не освојува Челзи, ми одговара да освои Сити :D

Ама ти не знам зошто си разочаран кога нели секако не е ништо страшно Јунајтед да не освои, и зошто не те интересира борба за топ 4, кога нели тоа се очекуваше од Јунајтед сезонава, без 15те нови играчи.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Мене секако ако веќе не освојува Челзи, ми одговара да освои Сити :D

Ама ти не знам зошто си разочаран кога нели секако не е ништо страшно Јунајтед да не освои, и зошто не те интересира борба за топ 4, кога нели тоа се очекуваше од Јунајтед сезонава, без 15те нови играчи.
Не се очекуваше борба за топ 4, се очекуваше борба за титула. Што немора да значи дека обавезно ќе ја земат титулата.

Заборавив дека си и за Сити иначе, извини. :smirce:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Шерлок, мерлок тоа е. Се читаме во ЛШ темата, секако борба за 4то место не ме интересира.
Денеска прилично настојуваш да го надминеш видук во најочајни постови, а тоа е голем предизвик. Полека аман.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Денеска прилично настојуваш да го надминеш видук во најочајни постови, а тоа е голем предизвик. Полека аман.
Што е тука очајно? :D Само констатирам дека сезоната во ПЛ е завршена за мене, нешто слично како лани. Ти текнува кога пишав дека Јунајтед завршиле 5то место во првиот пост од темава? Што мислиш зошто не знаев? Оти последните 2-3 месеци воопшто не ме интересираше табелата, од Март се знаеше кој е првак, ме заболе кој е втор, кој е трет, кој е петти, кој е шести. :))

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.592
Ах бе Боро, и ти си нашол со кој да се објаснуваш :pos:

Последно уредено:
Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
@ManUtdChampions А што очекуваш, 5 100% шанси да имаат Сити, пречки и стативи, и тогаш да кажеме заслужена победа? Батали тој муабет оставена им беше топката, пред да падне првиот гол Сити стануваше се поопасен, на почеток веројатно и малце претпазливо влегоа, после се осеќаше дека се посилен станува притисокот, кога успеваш за 2-3 секунди да пренесеш топка од своја половина до 20 метри од противнички гол, што повеќе.. И Барса лани со ПСЖ на реваншот немаше ни една чиста шанса, ниту пак головите беа изградени акции, ама самиот притисок и бутањето на противникот у свој 16ник носи конфузии и мешаници, па така паѓаа головите. Не го гледав денес второ, ама Сити заслужуваше предност на полувреме, на крај сами ги вратија во игра со подарок гол, иначе Јунајтед не беа ни блиску до шанса, ниту пак опасен напад, 2 паса не сврзаа цело полувреме и секој втор допир беше рогање према напред, не беше тоа ни играње на долги топки, повеќе наликуваше на панични исфрлања

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам кој напиша тука за Стерлинг дека бил катастрофа...дечкото напротив го игра најдобриот фудбал во кариерата,подобар и поспремен не се сеќавам да бил некогаш кога играше за Ливерпул...секој натпревар го игра прилично солидно и на неколку беше клучен играч..денес во првото полувреме душата му ја извади на дефанзивците неколку пати....се сеќавам колку многу беше критикуван а чоекот максимално ја користи минутажата и според мене си го оправда трансферот и парите што ги даде Сити за него пред две години.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
@ManUtdChampions А што очекуваш, 5 100% шанси да имаат Сити, пречки и стативи, и тогаш да кажеме заслужена победа? Батали тој муабет оставена им беше топката, пред да падне првиот гол Сити стануваше се поопасен, на почеток веројатно и малце претпазливо влегоа, после се осеќаше дека се посилен станува притисокот, кога успеваш за 2-3 секунди да пренесеш топка од своја половина до 20 метри од противнички гол, што повеќе.. И Барса лани со ПСЖ на реваншот немаше ни една чиста шанса, ниту пак головите беа изградени акции, ама самиот притисок и бутањето на противникот у свој 16ник носи конфузии и мешаници, па така паѓаа головите. Не го гледав денес второ, ама Сити заслужуваше предност на полувреме, на крај сами ги вратија во игра со подарок гол, иначе Јунајтед не беа ни блиску до шанса, ниту пак опасен напад, 2 паса не сврзаа цело полувреме и секој втор допир беше рогање према напред, не беше тоа ни играње на долги топки, повеќе наликуваше на панични исфрлања
Пишав и во фан клуб дека да не беше киксот на Делф мечот ќе завршеше на полувреме. Но Јунајтед многу подобро го почна второто. И таман изгледаше полека наметнуваат иницијатива, го примија најглупиот гол во сезонава до сега. Пеп во второ ќе се задоволеше и со поен, посебно со оглед на тоа што го извади Компани поради повреда и играше практично без одбрана. Потегот со Мангала ќе го направеше после 70та минута дури и ако немаше водство, 100% сум сигурен, само место Хесус најверојатно Стерлинг ќе беше изваден од игра.

Последните 5 минути беа жива комедија, Смолинг и Јанг се избрукаа за сите пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom