Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Па очигледно не е свесен, нели гледаш дека цел ден коментира со Hawking-ка у главата. :D
Беневенто иди бе бегај таму,8 години Јуве ве пегла бел ден не видовте ќе ми исправуваш тука криви дрини.
ХРРРК ПУ!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не знам кој напиша тука за Стерлинг дека бил катастрофа...дечкото напротив го игра најдобриот фудбал во кариерата,подобар и поспремен не се сеќавам да бил некогаш кога играше за Ливерпул...секој натпревар го игра прилично солидно и на неколку беше клучен играч..денес во првото полувреме душата му ја извади на дефанзивците неколку пати....се сеќавам колку многу беше критикуван а чоекот максимално ја користи минутажата и според мене си го оправда трансферот и парите што ги даде Сити за него пред две години.
Не знам дали ги оправдал парите ама пишав и пред два месеца, Стерлинг сезонава е страшен играч.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
иначе според мене сити без пораз ќе издоминираат оваа сезона... преку 100 бода ќе одат гарант... преубав фудбал играат силва, де бруин и сане... смрдениот Стерлинг им квари просек... и верувам дека тој ќе е првиот шо ќе излета од оваа постава на Сити во јануари/летово ако донесат уше некое крило.. плус Пеп коа ќе го додадеш на овие играчи добиваш доминација ала Барселона...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Ете го :pos:..па дури и ќе летал од екипата:eek:.

#Стручњаци

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.860
Поени од реакции
5.716
Ете го :pos:..па дури и ќе летал од екипата:eek:.

#Стручњаци
од оваа постава, се мисли од оваа СТАРТНА постава шо ја има Пеп сезонава... не се мисли да излета од екипа... take it easy форумски инспекторе...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
од оваа постава, се мисли од оваа СТАРТНА постава шо ја има Пеп сезонава... не се мисли да излета од екипа... take it easy форумски инспекторе...
Другар ти самиот си пиша како си верувал дека Стерлинг ќе бил првиот што ќе летал од екипата поради тоа што им бил најслаб во таа стартната средина на Пеп а чоекот игра во животна форма..досега немаше слаба утакмица,изгази на секој натпревар и е редовна прва постава..не знам што си гледал искрено

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Ако, ако ми се допаѓа ова. Можда конечно ќе изиграме едно дерби со жар и ќотек нареден пат против нив. Мурињо е тежок плачко, ама гарант провоцирале и циганиве.

Кога ќе ми текне дека Николас Отаменди најверојатно ја одлучи борбата за титулата ми иде општо да престанам да гледам фудбал, жими се. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Член од
23 август 2010
Мислења
39.911
Поени од реакции
116.298
хахахаахахахахаа со млеко го гаѓале хахахахахаахахахаха е Мурџо официјално го допре дното, нема подоле од ова. Влагаш у соблекувална да им кажеш: Еј ало потивко таму со славјето и јадеш Моја Кравица у фаца :pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom